Favorieten van november

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman orange zonnebril sunglasses good sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman medaille medal raceday hardloopwedstrijd bibnumber startnummer race hardloopwedstrijd Valkenloop

November was een hele leuke maand. Ik was de hele maand vrij wat natuurlijk nooit verkeerd is. Daarnaast deed ik mee aan een ontzettend mooie hardloopwedstrijd én een turnwedstrijd. Van beide wedstrijden heb ik ontzettend genoten en – voor mijn doen – ook heel goed gepresteerd. Ik ging deze maand ook nog eens een paar dagen op vakantie en twee releases zorgde voor een goed einde van deze maand.

Valkenloop 7,1 km

Zondag 3 november stond al heel lang rood omcirkeld in mijn agenda. Naast dat mijn oma die dag jarig was, liep ik deze mooie herfstdag ook de Valkenloop. Het oorspronkelijke plan was om de halve marathon te lopen met ideale weersomstandigheden. Die ideale weersomstandigheden waren er en ik was ook topfit om een halve te lopen, was het niet dat ik anderhalve week voor deze wedstrijd mijn knie kneusde. Ik liep dus maar de 7,1 kilometer en heb hier ontzettend van genoten. Het parcours liep door een prachtig natuurgebied wat adembenemend mooi was. Ik heb lekker rustig aan gedaan, maar eindigde wel als 30e van de 64. Niet slecht voor mijn doen. Lees hier mijn race verslag. 

Pokémon Sword & Shield

Vorig jaar vroeg mijn vriend Pokémon Let’s Go voor Kerst. Dit is de aller eerste Pokémon game, maar dan in een nieuw jasje gemaakt voor de Switch. Doordat het meer gaat om het vangen van de Pokémon dan het vechten vond hij het niet zo leuk, maar had ik hem binnen no-time volledig uitgespeeld. Toen de nieuwe game aangekondigd werd was ik uiteraard erg enthousiast en heb ik hem meteen besteld. De afgelopen dagen heb ik erg veel uren gemaakt en ondanks dat deze game weer de focus heeft liggen op het vechten (wat ik minder leuk vind) kan ik toch met veel plezier de eerste game die ik ooit voor mezelf heb gekocht spelen. Mijn vriend vind het volgens mij ook niet erg dat ik deze in huis heb gehaald, haha.

Kopenhagen København Copenhagen the new port of copenhagen nyhavn

Kopenhagen

Deze maand ben ik samen met mijn vriend vijf dagen naar Kopenhagen gegaan waarvan we een dag nog in Zweden hebben besteed. Deze stad heeft mij positief verrast doordat het historische elementen met moderne architectuur combineert. Nyhaven, de kleine zeemeermin, Our Saviour’s Church en Tivoli waren mijn hoogtepunten van deze vakantie. Wil je weten wat ik nog meer heb gedaan en bezocht? Lees dan hier mijn reis verslag.

Nummer NSTC1 Nijmegen 2018 turnwedstrijd studententurnen Dames 6 D6 startnummer NSTB turnpakje EST Suca meisje vrouw turnster gymnast gymnastisch metaal medals medailles medaille

NSTC 1 Nijmegen

In deze blog had je al mijn wedstrijd verslag van de eerste Nederlandse Studenten Turn Competitie van dit seizoen kunnen lezen. Deze toestelwedstrijd in Nijmegen was de allerlaatste turnwedstrijd die ik ooit zal turnen. Dat vind ik natuurlijk erg jammer, maar gelukkig heb ik het goed afgesloten. Naast dat het onwijs gezellig was heb ik ook drie medailles mee naar huis kunnen nemen. Het meest blij ben ik met mijn score en gouden medaille voor balk en mijn tweede positie op de meerkamp.

Time – Kensington

Het nieuwe album ‘Time’ van Kensington is deze maand uitgekomen. Net als hun eerdere albums klinkt ook deze weer ontzettend lekker. Hij staat bij mij dus constant op repeat en ook tijdens het hardlopen luister ik hier graag naar. Een favoriet nummer heb ik (nog) niet omdat ik ze allemaal heel erg leuk vond alhoewel ik in het begin wel aan ‘Bats’ moest wennen. Kensington heeft weer een top album gemaakt waar ik nog veel naar zal luisteren.

Wat waren jouw favorieten van de afgelopen maand?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *