Favorieten van oktober

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman orange zonnebril sunglasses good sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman medaille medal raceday hardloopwedstrijd medal medaille Eindhoven blob

Deze maand was een hele mooie maand. Ik heb hier dan ook heel erg lang naar uitgekeken en kon niet wachten totdat het eindelijk zo ver was. Deze maand liep ik de halve marathon van Eindhoven waar ik al maanden voor aan het trainen was. Daarnaast zag ik weer de Oranje Leeuwinnen live in actie toen ik naar de kwalificatiewedstrijd voor het EK ging om ze aan te moedigen en ben ik verhuisd. Een hele verandering, maar wel eentje waar ik super blij mee ben.

Halve marathon van Eindhoven

Vorig jaar had ik een groot doel en dat was het uitlopen van de halve marathon van Eindhoven. Door een blessure en de warmte is het helaas niet gegaan zoals ik graag had gehoopt. Daarom deed ik het dit jaar overnieuw. De trainingen waren mooi en heb ik enorm van genoten, maar het uitlopen van deze wedstrijd was echt de kers op de taart. Het was ontzettend zwaar maar hardlopen door mijn eigen stad terwijl ik door vele lieve mensen word aangemoedigd was erg bijzonder. Net zoals het gevoel wat ik kreeg toen mijn medaille om mijn nek werd gehangen. Hoe ik deze wedstrijd heb ervaren kun je hier in mijn race verslag lezen.

Verhuizen

Na een maandenlange zoektocht is het ons gelukt om ons droomappartement te vinden. Het had nog wat voet in aarde om het ook daadwerkelijk te krijgen aangezien het behoorlijk gewild is. Uiteindelijk was het ons toch gegund waardoor we nu in een prachtig appartement wonen wat helemaal naar onze wens is. Ik vond het ook heel erg leuk om het helemaal in te mogen richten, meubels uit te zoeken en leuke accessoires te vinden. We wonen er pas net, maar het voelde vanaf het eerste moment al als thuis. Ik ben in ontzettend blij met onze nieuwe woning en hoop ik hier nog vele mooie jaren te kunnen wonen.

Nike one lux damestight tight hardlooplegging legging rood zakjes

Nike One Luxe hardlooplegging

Sinds ik een aantal kilo ben afgevallen zijn mijn favoriete hardloopleggings te groot geworden. Ik had er nog eentje die paste, maar deze is helaas gesneuveld toen ik tijdens een rondje in het donker een paar los liggende stoeptegels over het hoofd zag en deze opeens van heel dichtbij kon bekijken. Ik had geen fijne tight meer die ik kon dragen in kouder weer dus besloot ik om gebruik te maken van de kortingsactie van Nike. Ik bestelde onder andere deze Nike One Lux damestight en daar heb ik absoluut geen spijt van. Behalve dat hij onwijs lekker zit, niet afzakt (wat veel leggings bij mij wel doen) en ook niet doorschijnt heeft hij mega veel zakjes. In de hoge taille band zit aan de voorkant een klein zakje (bijvoorbeeld voor je sleutels), ook zit er aan de voorkant nog een zakje die zo groot is dat je telefoon er bijvoorbeeld in zou passen. Op de achterkant zit ook een zakje die heel groot is (hier vind ik het fijn om mijn telefoon in te stoppen) en op beide benen zit ook nog een zakje. Vijf zakjes waarvan vier grote en een kleine in totaal dus. Genoeg om alle zooi die ik tijdens een duurloop mee wil nemen in te kunnen stoppen.

Oranje Leeuwinnen versus Rusland

Als trouwe supporter van de Oranje Leeuwinnen was ik als een van de eerste op de hoogte van de EK kwalificatie wedstrijden die ze moeten spelen. Een daarvan (de wedstrijd tegen Rusland) zou in het PSV stadion gespeeld worden. Ik wilde hier graag naartoe omdat de sfeer in het stadion altijd ontzettend goed is. Een voetbal wedstrijd op de tribune bekijken in plaats van thuis op de bank beleef je toch heel anders en is zeker de moeite waard. Het was een mooie wedstrijd met een nog mooiere eindscore (2-0). Hopelijk houden ze dit vol bij de komende wedstrijden en plaatsen ze zich voor het Europees Kampioenschap. Wat deze wedstrijd extra bijzonder maakte was dat het de 100e interland was die Daniëlle van den Donk speelde. Het werd echt háár wedstrijd. Niet alleen doordat we met z’n allen in de tiende minuut haar nummer gingen zingen onder begeleiding van het orkest, maar ook doordat ze de eerste goal maakte. Erg bijzonder om mee te maken.

Ketting 21.1

Als aandenken aan de eerste halve marathon die ik liep, bestelde ik bij een Etsy shop een ketting met daaraan een bedeltje waar ‘21.1’ in gegraveerd stond – de afstand van een halve marathon. Ik was trots op mijn prestatie en wilde dat iedere dag om mijn nek dragen. Die ketting was erg goedkoop en inmiddels zo erg versleten dat ik me begon te schamen om hem te dragen. Toen ik na bloed, zweet en tranen de halve marathon van Eindhoven heb uitgelopen besloot ik dat het nu écht tijd was om een nieuwe te kopen. Een die volledig gemaakt is van zilver waardoor hij niet zou verkleuren. Bij een juwelier zocht ik een mooie bedel en ketting uit die helemaal naar wens was en liet deze graveren. De ketting heb ik van mijn moeder cadeau gekregen waardoor ik nu altijd een kleine medaille om mijn nek heb hangen.

Truffels van chocolade schaafsel

Toen ik de halve marathon uitgelopen had en thuis aan het bijkomen was zei mijn vriend dat hij nog iets in mijn rugzak had gestopt voor me. Terwijl ik de halve marathon aan het lopen was is hij naar de winkel gegaan en heeft hij deze overheerlijke schaafsel truffels van Ravelli Chocolaterier voor me gehaald. Ze zijn bereid met Belgische melkchocolade en gevuld met een luchtige chocoladevulling. Ze zijn zo onwijs lekker dat iedere hap van deze truffel een geniet momentje is.

Wat waren jouw favorieten van de afgelopen maand?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *