Favorieten van oktober

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman

Een keer knipperen met je ogen en het is alweer bijna Kerst. Ongelofelijk hoe snel de tijd toch gaat. Wellicht komt dat doordat ik afgelopen maand twee weekjes vakantie had en die voorbij zijn gevlogen. Ondanks dat we geen leuke dingen buiten de deur konden doen (door de verscherpte maatregelen in verband met Corona) heb ik wel een leuke maand gehad.

Hardlopen in de herfst

Zoals je maandag al had kunnen lezen heb ik een blessure te pakken. Hierdoor heb ik een tijdje rust genomen en ben ik pas halverwege de maand weer gaan hardlopen toen het opeens herfst was. Van deze loopjes heb ik onwijs genoten. Wellicht komt dat doordat het hardlopen opeens niet meer vanzelfsprekend was. Ik ben iedere keer met een glimlach van oor tot oor door het bos gelopen. De mooie kleuren van de bomen en de blaadjes die naar beneden vallen. Ik vond het onwijs mooi en was dankbaar voor iedere minuut die ik daar mocht lopen.

boek book books boeken boekenkast boekcase boekshelves boekenplanken decoration inrichting interieur industrial industriel oud versus nieuw old vs new make-over

Nieuwe boekenkast

Ik heb er al eerder over geschreven; mijn nieuwe boekenkast. Ik ben er gewoon zó blij mee. Het is echt een hele upgrade van de goedkope IKEA kast die we hadden. Ik vind hem onwijs mooi en hij past perfect in ons interieur. Ook vind ik het heel leuk dat mijn boeken er allemaal inpassen (en er ruimte is voor uitbreiding) en ik zelfs nog plek heb voor leuke accessoires. Ik vind hem gewoon heel mooi en ben er onwijs blij mee. Veel meer dan dat kan ik niet over een boekenkast zeggen, haha.

Emily in Paris

De serie Emily in Paris had je al in mijn maandoverzicht voorbij kunnen zien komen, maar ik wil hem hier toch nog even benoemen. Wat is dit toch een leuke serie! In het heel kort gaat het over Emily die voor haar baan als marketeer naar Parijs verhuisd. Er is veel kritiek op gekomen vanuit de Fransen omdat de serie totaal niet realistisch is. Vanuit een marketingperspectief kan ik ook mededelen dat dit totaal niet is zoals het in de echte wereld elkaar zit. Maar dat maakt de serie niet minder leuk. Het zit vol humor, vriendschap en liefde. Het is gewoon echt het kijken waard. Een heerlijke feelgood serie waarbij je hoopt dat we snel weer in de auto naar Parijs kunnen stappen. Of gewoon op een tweede, derde, vierde en vijfde seizoen… Meer mag natuurlijk ook. 😉

boek book reading lezen

Vakantie

Ik zou in juli twee weken vakantie hebben, maar door de drukte op het werk is dat toen niet doorgegaan. Als compensatie heb ik nu in oktober wel twee weken vakantie op mogen nemen. In de eerste week kregen we veel familie op bezoek. Mijn vriend’s broer (die in het buitenland woont) kwam namelijk een paar dagen bij ons logeren. Zoals het gaat wil dan de hele familie op bezoek komen om hem te zien. We hebben ons wel aan de maatregelen gehouden door maximaal twee man uit te nodigen en zoveel mogelijk afstand gehouden van elkaar. Toen dat voorbij was had ik eindelijk even tijd voor mezelf om bij te komen van alle drukte en hectiek. De overige dagen heb ik dan ook voornamelijk doorgebracht met een kopje thee en een boek. We konden natuurlijk de deur niet uit dus ik heb eigenlijk helemaal niets gedaan. Misschien wel jammer, maar dat was ook hetgeen wat ik nodig had om weer even op te kunnen laden.

Hoe was jouw oktober?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *