Favorieten van september

Michael Kors Canteen bag Sunflower designer tas geel rond outfit ootd vrouw

De op-een-na leukste maand van het jaar is alweer bijna voorbij. De eerste maand na de zomer, de maand waarin ik jarig ben en de eerste maand waarin ik aan de slag ging als afstudeerder van de universiteit. Naast het vele studeren heb ik ook nog een aantal fijne favorieten verzameld die ik graag met je deel.

Gele tas

Al een behoorlijke tijd geleden schreef ik deze blogpost waarin ik vertelde dat ik nog graag een gele tas zou willen hebben. Steeds kwam ik maar geen mooie tas tegen voor een fijne prijs. Vaak was de kleur geel niet helemaal mijn smaak of vond ik het model niet mooi. Of zowel de kleur als het model sprak me aan, maar dan vond ik het prijskaartje toch een stuk minder leuk. Maar nu heb ik hem eindelijk gevonden! Dit is een cross body tas waar gelukkig nog verassend veel in past. In de zomer kan bijvoorbeeld mijn zonnebril inclusief koker er gewoon in naast mijn portemonee, telefoon, huissleutels etcetera. Het is de Michael Kors Canteen bag in de kleur Sunflower en ik ben er ontzettend blij mee. Hij staat gewoon heel erg vrolijk en geeft meteen kleur aan iedere grijze of zwarte outfit. Dit was zeker een goede aankoop deze maand, ik heb hem ook al met veel liefde gedragen.

Tilburg Ten Miles Asterix Finish medaille medal

Tilburg Ten Miles

De Tilburg Ten Miles was voor mij alles behalve makkelijk. Waarom hij dan toch bij mijn favorieten van september staat? Omdat deze wedstrijd mij heeft laten zien hoe eindeloos mijn doorzettingsvermogen is en het heeft mij heel veel zelfvertrouwen gegeven richting de halve marathon van Eindhoven. Ik heb veel waardevolle lessen geleerd die ik mee kan nemen naar volgende wedstrijden. En hoe moeilijker de wedstrijd is, hoe groter de euforie op het moment dat je toch onder de finishboog doorloopt. Daarnaast liep ik deze wedstrijd samen met de drie toppers op bovenstaande foto. Echt samenlopen deden we natuurlijk niet, want zij waren veel sneller dan ik. Maar we konden wel samen zenuwachtig zijn in het startvak en achteraf waren zij zo lief om ruim een half uur op mij te wachten. En de barbecue als afsluiting was natuurlijk ook niet verkeerd.

UniFi AP AC Pro Ubiquiti Networks wi-fi access point router

UniFi

Wellicht is deze UniFi behoorlijk random om in dit lijstje tegen te komen, maar ik ben heel erg blij met dit apparaat. Het wifi signaal wat we hadden was ontzettend slecht. We hebben een pakket van 100mb/s maar ik kreeg maar ongeveer 10 tot 15mb/s. Om toch iets aan dat slome internet te doen – aangezien onze provider dat niet doet – hebben we de UniFi gekocht. Dit ufo vormige apparaatje schijnt de Rolls Royce onder de routers/access points te zijn en voorziet ons nu van prima internet. Eindelijk is mijn snelheid acceptabel en als groot internet gebruiker ben ik daar behoorlijk blij mee.

Eiland Expeditie Robinson water bomen zee oceaan tv rtl

Expeditie Robinson

Voor wie is Expeditie Robinson samen met Wie is de Mol niet een vast moment om voor de televisie te gaan zitten? Voor mij in ieder geval wel. De eerste aflevering keek ik toen ik nog ziek was en toch niets anders kon dan een beetje voor me uit te staren. Ik heb toen meerdere keren gelachen waardoor ik besloot om de rest toch ook maar te gaan kijken. Ik twijfelde of ik dit seizoen wel moest gaan kijken doordat ik het al druk genoeg had, maar ik heb tot nu toe nog geen spijt gehad dat ik er toch wel aan ben begonnen.

Kaarsjes verjaardag cupcakes taart

Mijn verjaardagsplannen

Morgen blaas ik 24 denkbeeldige kaarsjes uit en ondanks dat ik niks gepland heb, kijk ik wel heel erg uit naar mijn verjaardag. Dit jaar geef ik mezelf het meest waardevolle wat ik mezelf ooit cadeau heb gegeven. Ik geef mezelf namelijk tijd en rust. Morgen neem ik eventjes een break van het studeren en ga ik alleen maar dingen doen waar ik zin in heb. Misschien slaap ik uit en maak ik voor mezelf een lekker ontbijtje, of wellicht sta ik vroeg op en ga ik een rondje hardlopen. Misschien zit ik ’s middags met een film op de bank, maar het kan ook zo maar eens zijn dat ik iets lekkers ga bakken of de deur uit ga voor een lunch. Wat ik ook besluit om te gaan doen, ik kijk nu al uit naar een dag zonder verplichtingen of een ellelange to do lijst.

Wat waren jouw favorieten van de afgelopen maand?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *