Fijne Kerst!

kerst christmas christmastree kerstboom kerstbal kerstversiering glitter hartje rood

Het is maandag 24 december, vanavond is het kerstavond. Voor de meeste van jullie is het vandaag de eerste vakantiedag. Een of twee weken lang even ontspannen, niets doen of alleen maar leuke dingen doen en samen zijn met alle lieve mensen om je heen. En natuurlijk lekker eten. Heel veel lekker eten. Ik hoop dat jullie allemaal een fijne Kerst tegemoet gaan en een fantastisch nieuw jaar! Als je nog benieuwd bent naar mijn plannen, dan moet je even door blijven lezen/klikken.

Op het moment dat ik dit type (maandag ochtend 9:32 uur) ben ik net terug van een weekendje weg. Zowel mijn vriend als ik waren afgelopen weekend allebei vrij – en dat is in het afgelopen jaar helaas niet zo vaak voorgekomen – dat ik daar graag gebruik van wilde maken door eventjes met z’n twee├źn weg te gaan. We verbleven in Hoenderloo wat midden in de bossen ligt. Op zaterdag hebben we dan ook een lange boswandeling gemaakt van zo’n 5/6 kilometer (toen realiseerde ik me dat deze “korte” afstand toch niet zo kort was als ik tijdens het hardlopen altijd denk). Mijn zondag wilde ik sportief beginnen in een lege gym, maar toen ik daar aankwam bleek er geen loopband te zijn (ik wilde graag eventjes hardlopen). We zijn toen maar gaan zwemmen waar ik als compensatie nog wat baantjes heb getrokken.

Vanavond – op Kerstavond – ga ik lekker koken voor mij en mijn vriend. We gaan taco’s en burrito’s eten als hoofdgerecht omdat we dit allebei heel erg lekker vinden. Daarnaast maak ik ook nog een toetje met banaan, karamel en cheesecake. En zowel op Eerste als Tweede Kerstdag ga ik gourmetten; morgen bij mijn ouders en overmorgen met mijn schoonfamilie. Gelukkig is dit altijd erg lekker en vind ik het totaal niet vervelend om twee keer te “moeten” gourmetten.

Alhoewel voor de meeste de vakantie vandaag is begonnen, is dat voor mij helaas niet het geval. Begin januari heb ik zowel een tentamen als de definitieve deadline van mijn thesis waardoor ik (zodra deze blog af is) meteen ga studeren. Ook tussen de feestdagen door zal ik zoveel mogelijk tijd met mijn boeken gaan spenderen. Dat betekend helaas ook dat er wellicht wat minder blogs online komen dan je van me gewend bent. Ik heb een klein beetje vooruit kunnen schrijven, maar helaas niet zoveel doordat ik ook in december erg druk was met mijn studie. Mijn excuses.

Wat zijn jouw plannen voor de feestdagen?

Cheers!
Sandra-Anna

2 gedachten over “Fijne Kerst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *