Foto dagboek: Shoppen in Rosada

Banner foto's collage

Vorige week had ik een typische vakantiedag; ik ben samen met mijn ouders naar designer outlet Rosada geweest, ik heb lekker rustig aan gedaan en de dag sportief afgesloten. Het leek me wel leuk om weer eens een foto dagboek te maken, dus heb ik die dag lekker veel foto’s gemaakt om te laten zien.

Eindhoven gebouwen appartement skyline uitzicht

’s Ochtends werd ik niet gewekt door het alarm op mijn telefoon dat af ging, maar door een brandalarm. Ik was meteen een klein beetje in paniek, maar na kort op onderzoek uit te zijn gegaan bleek het gelukkig in een ander gebouw te zijn afgegaan. Er was uiteindelijk helemaal niets aan de hand.

iMac computer kantoor office werken

Doordat ik meteen uit mijn bed gesprongen was toen ik het alarm hoorde was ik inmiddels wel al klaar wakker. Ik besloot er maar uit te gaan, te ontbijten (kopje thee met een eierkoek) en aan de slag te gaan. Ik begon met het controleren van de blog die ik de vorige dag ’s avonds laat nog had geschreven. Daarna ging ik nieuwe blogs schrijven.

Outfit OOTD look Furla Metropolitan tas streepjes jurk

En toen waren mijn ouders opeens onderweg om mij op te pikken. Dit was mijn outfit voor vandaag. Ik draag hier een grijs-zwart gestreept jurkje van de Primark, mijn horloge van Garmin en mijn zwarte Furla Metropolitan tas.

Rosada winkelen winkelcentrum designer outlet

We zijn in Rosada! Met z’n drieën zijn we hier een dagje gaan winkelen. Sinds ik mijn moeder heb aangestoken met mijn liefde voor tassen vinden we het heel leuk om in designer outlets naar tassen te kijken (en wellicht ook te kopen). Omdat we vakantie hebben wilde we alle drie de outlet centrums bij ons in de buurt bezoeken en vandaag was Rosada in Roosendaal aan de beurt.

Asics tasje geshopt

Uiteraard kon ik de Asics store niet met lege handen verlaten. Ik heb hier een hele fijne sport top gekocht.

Selfie

Nog even een selfie terwijl ik op mijn ouders aan het wachten was. 🙂 Het weer was hier trouwens echt goed te doen! Het was heel erg bewolkt waardoor het eerder frisjes dan bloedheet was. Dit weer mag het wel vaker bij ons zijn.

Frites cousine friettent snackbar fiets interieur

Rosada viel helaas behoorlijk tegen. Ze hadden geen echte designer winkels en we hebben geen een tas gezien. Nog voor de lunch waren we klaar, maar om niet met een lege maag weer terug naar Eindhoven te rijden zijn we hier nog wat gaan eten. Hoe leuk ziet dit interieur eruit?!

Bakje friet met mayonaise Vlaams

Ik ging voor een klein frietje met, dat was alweer zo lang geleden. Leuk detail: we aten bij Frites Cousine waar ze een sauzenbar hadden. Je kon dus zelf je saus op de friet of snack doen. Naast mayonaise, curry en ketchup hadden ze nog vele andere sauzen waar je uit kon kiezen, erg leuk!

Daarna zijn we doorgereden naar de IKEA waar ik helaas geen foto heb gemaakt. Mijn ouders zijn mijn oude slaapkamer aan het transformeren naar een kantoor en hadden daar nog wat spullen voor nodig.

Selfie planken bril

Deze selfie ziet er misschien een beetje gek uit, op deze foto ben ik namelijk aan het planken. Sinds kort heb ik mezelf weer voorgenomen om iedere dag eventjes drie minuten te gaan planken. Ik houd het al een paar dagen vol, maar op de dag dat ik dit type heb ik er al meerdere keren aan gedacht om te doen maar er helaas nog niet de kracht voor gevonden. Met een temperatuur van 36 graden heb ik het gewoon veel te warm. Maar ik die plank ga ik vandaag nog doen, beloofd!

Bakje aardbeien rood strafberries

Daarna ben ik weer achter mijn computer gedoken met mijn middag snack. Aardbeien vind ik heel erg lekker en aangezien ze alleen in de zomer lekker zijn eet ik ze met enige regelmaat. Ik heb nog wat blogs geschreven/afgemaakt en ben aan een nieuw projectje begonnen wat ik hopelijk snel kan delen.

Netflix tv kijken Crossing Lines interieur

Daarna ben ik op de bank geploft voor nog een aflevering van Crossing Lines. Ik ben deze serie nu sinds vorige week aan het kijken en vind het zeer interssant. Helaas had ik er dit keer moeite mee om geconcentreerd te blijven kijken en dat is bij deze serie toch wel echt een vereiste.

Salade ijsbergsla sla komkommer radijsjes courgette

Als avondeten heb ik hamburgers en aardappeltjes gebakken en deze salade met ijsbergsla, komkommer, radijsjes en courgette gemaakt.

Selfie sporten balkon

’s Avonds ben ik nog lekker gaan rennen! De baantrainingen beginnen om 17.00 en op dat tijdstip is het buiten nog veel te warm om fatsoenlijk te kunnen lopen. Ik besloot dus om een keer om 20.00 uur met de Brabant Urbain Trail groep mee te gaan. We liepen in totaal 6.3km, helaas had ik erg zwaar door de warmte.

Eindje rennen hardlopen Eindhoven Stadsbrauwerij hardlopen rennen groep blij

Maar deze groep gezellige mensen hebben me er doorheen gesleept. Zonder hen was ik na 1km al omgedraaid en had ik het al lang opgegeven. Toen we terug kwamen moest ik echt even bijkomen, daarna hebben we met z’n alle nog een biertje gedronken. Of ja, zij hebben een biertje gedronken, ik hield het bij water.

Bakje kwark Almhoff fruit yoghurt perzik

Toen ik thuis kwam had ik ontzettende honger. Nee, geen trek, echt honger. Deze foto maakte ik toen mijn schaaltje kwark al voor de helft in mijn buik zat. Mede omdat mijn vriend even naar een foto op mijn telefoon keek en mede omdat ik echt niet kon wachten met eten. Hierna heb ik nog de voorraadkastjes geplunderd, een douche genomen en ben ik lekker gaan slapen. Het was een hele fijne, leuke en gezellige dag.

Ben jij wel eens in een designer outlet geweest?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *