Happy new year!

Gelukkig nieuwjaar! Het is gewoon alweer 2018, wat gaat de tijd toch snel. Volgens mij ben ik niet de enige die het gevoel heeft dat het nog maar 2006 is. Het is ontzettend vreemd om te bedenken dat iedereen die in 2000 is geboren, vanaf dit jaar gewoon legaal alchohol mogen drinken en bij de volgende jaarwisseling met z’n alle kunnen proosten met echte champagne in plaats van Jip en Janneke bubbels, alhoewel ik die nog steeds liever drink. Uiteraard heb ik ook weer doelen en goede voornemens voor een hopelijk fantastisch 2018.

Foto: Ian Schneider 

In 2018 begin in aan de Master Communication and Information Sciences aan Tilburg University waar ik bijna een jaar lang naar uit heb gekeken. Een beetje onverwachts kan ik toch in februari al beginnen in plaats van in september. Volgens mij loopt het collegejaar officieel tot januari 2019, dus ik denk niet dat ik hem dit jaar al kan afronden. Wel hoop ik dat het me lukt om net zoals de afgelopen 4,5 jaar alle vakken te halen, het liefst wederom zonder herkansingen. Dan kan ik in september beginnen met afstuderen en ben ik hopelijk eind dit jaar hier al bijna mee klaar of in ieder geval al op de goede weg hier naartoe.

Echt een goed voornemen zoals ik in 2017 had, heb ik nu niet. Wel ga ik proberen om niet meer zo’n stresskipje te zijn zoals afgelopen jaar en weer een koele kikker te worden die ik voorheen altijd was. Ik mis de tijd waarin ik me nooit ergens druk om maakte en geen idee had hoe het was om zenuwachtig te zijn. Beetje bij beetje zal ik hieraan gaan werken zodat ik hopelijk wat relaxter mijn Master kan doorkomen.

Ook wil ik meer aandacht en liefde geven aan de mensen die me dierbaar zijn. Ik wil meer tijd voor hen vrij maken om samen leuke dingen te doen en laten merken dat ik hen waardeer.

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2018?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *