Happy tag

Happy girl blij beach strand sea zee bergen hills Spain spanje vakantie

Toen ik op zoek ging naar een leuk onderwerp voor de blog van vandaag stuitte ik op de ‘happy tag.’ Aangezien we allemaal wel wat vrolijkheid kunnen gebruiken tijdens deze deprimerende lock-down, leek dit me een uitstekend moment om hem in te vullen. Vandaag dus een blog met allemaal dingen waar ik heel erg blij van word.

Van welk eten word je blij?

Over deze vraag heb ik een tijdje moeten nadenken. Word ik blij van ongezond eten zoals pizza of friet? Eigenlijk niet. Toen schoot het juiste antwoord me opeens binnen. Aardbeien! Ik word ontzettend blij van aardbeien. Juist doordat het een seizoensproduct is en we alleen Nederlandse aardbeien in de zomer kunnen eten. Dit maakt het gewoon net wat specialer. Ik heb aardbeien altijd al lekker gevonden. Als je me niet tegenhoudt zou ik met gemak een hele bak in een keer op kunnen eten.

Welke films maken je gelukkig?

Gelukkig staat ‘films’ in deze vraag in meervoud, want ik heb niet een bepaalde film die me gelukkig maakt. Romantische komedies weten wel altijd een lach op mijn gezicht te toveren. Als ik zin heb in een vrolijke film dan zet ik er zo eentje op. Ik kan ze ook gerust meerdere kijken. Wat mij betreft blijven ze gewoon leuk.

Van welke muzieknummers word je blij?

Hierbij kan ik er wel eentje noemen. Op dit moment word ik namelijk heel erg blij als ik het nummer ‘Better with you’ van Virginia to Vegas hoor. Naast dat dit een lekker deuntje heeft, heb ik er ook mooie herinneringen aan. Daar kan ik je – hopelijk – later dit jaar meer over vertellen. 🙂

Welke kledingstukken maken jouw erg happy?

Alles wat comfortabel zit. Nu ik thuiswerk draag ik het liefst lekker zittende kleding. Vaak zijn dit truien en leggings of een joggingbroek. Ik kan me niet meer voorstellen dat er een tijd was waarin ik iedere dag veel te strakke jurkjes en hakken droeg. Hiernaast word ik ook vrolijk (en een beetje verdrietig) als ik mijn turnpakjes zie liggen. Die doen me denken aan de tijd waarin wekelijks in de turnhal te vinden was. Ik was altijd blij om daar te zijn.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman orange zonnebril sunglasses good sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman medaille medal raceday hardloopwedstrijd medal medaille CPC Den Haag halve marathon half halb raceday runningbib

Wat is jouw gelukkigste herinnering?

Als je me zou vragen wat mijn meest nare herinnering was, kan ik je zo een antwoord geven. Over mijn meest gelukkige herinnering moet ik lang nadenken, maar ik heb nog steeds geen antwoord. Ik heb simpelweg teveel gelukkige momenten in mijn leven gehad. Na afloop van mijn diploma-uitreiking bijvoorbeeld. Toen ik tegen alle adviezen in met hard werken alsnog mijn Master heb behaald. Of alle keren dat ik over de finishlijn liep na een halve marathon te hebben gelopen. Ontzettend blij dat ik mocht stoppen met lopen en trots dat ik dat pokke-eind heb weten af te leggen. Tijdens de vele vakanties die ik in mijn leven heb mogen maken was ik gelukkig. Maar ook gewoon als ik thuis op de bank zit of in de tuin van mijn ouders kan een gevoel van geluk over me heen komen.

Van welke beauty producten word je blij?

Ik ben geen meisjes-meisje. Dat ben ik ook nooit geweest. Ik word per definitie niet blij van beauty producten. Ik vind het wel leuk, maar ik kan er niet uren mee spelen zoals andere vrouwen dat wel kunnen. Het doet me gewoon niet zoveel. Waar ik wel blij van word is het gevoel nadat ik mijn droge handen heb ingesmeerd met een handcrème.

Wat doe jij op dagen als je down bent om je weer happy te voelen?

Ik doe een aantal dingen om mezelf op te vrolijken als ik chagrijnig ben. Soms helpt het om even een rondje te gaan hardlopen en alle frustraties te uiten. Soms ben ik om een bepaalde reden verdrietig en wil ik die juist vergeten; dan zet ik een feelgood film op. Zo’n romantische komedie waar ik altijd blij van word. Hetgeen wat mij ook áltijd helpt om me op te vrolijken als ik down ben is naar foto’s van puppy’s kijken. Ik ben gek op honden en die schattige beestjes weten altijd een glimlach op mijn gezicht te toveren. Sinds ik dit weet heb ik een mapje op mijn telefoon aangemaakt waarin ik de schattigste foto’s van puppy’s heb opgeslagen. Echt een aanrader om ook te doen!

Noem drie willekeurige dingen die jouw ontzettend blij maken

Mag ik mijn familie, vriend en goede gezondheid zeggen? Nee? Jammer. Ik werd altijd ontzettend blij als ik bij mijn ouders thuis kwam en ik vrolijk werd begroet door ons hondje Snowy. Goede trainingen kunnen mij heel erg blij maken evenals nieuwe boeken. Ik word ook altijd heel blij als ik zie dat mijn salaris weer is gestort. Zelfs na bijna twee jaar full-time werken ben ik er nog niet aan gewend.

Waar word jij gelukkig van?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *