Welkom!

Hi, en welkom op mijn blog! Ik ben Sandra-Anna, 22 jaar en woonachtig in het altijd gezellige Brabant. Ik ben onlangs afgestudeerd aan de opleiding Advanced Business Creation op Avans Hogeschool en heb daarmee mijn Bachelor of Arts behaald. Met name branding, marketing en vormgeving heeft tijdens mijn studie mijn interesse gewekt. Maar ook communicatie en story telling heb ik altijd al interessant gevonden. Zo heb ik op de basisschool vijf jaar op rij de verhalen wedstrijd gewonnen, en ben ik op de middelbare school aan de slag gegaan als redactrice/reporter/blogger voor de gemeente waar ik woonachtig in ben. Met de Master studie Communication and Information Sciences met als track New Media Design aan Tilburg University in het vooruitzicht, is het ook meer dan logisch dat ik eindelijk de stap heb gevonden naar het beginnen van mijn eigen blog.

Ik ben ontzettend gepassioneerd over de turnsport, en turn zelf al meer dan 16 jaar recreatief. Bijna twee jaar geleden heb de stap genomen naar het studenten turnen, waar ik – mits ik niet geblesseerd ben – in Dames 6 uitkom voor de E.S.T. Suca. Je leest het goed, ik turn in het laagste niveau. Van mij hoef je dus geen spannende verhalen te verwachten over hoe ik mijn dubbele schroef heb uitgebreid naar een drievoudige. Wat je wel kunt verwachten is mijn enthousiasme over deze prachtige sport, en hoe ik ondanks mijn gebrek aan talent maar met heel veel doorzettingsvermogen toch nieuwe elementen kan leren.

Naast turnen zal mijn blog ook gaan over het leven als een twenty-something. Denk hierbij aan verhalen over memorabele gebeurtenissen uit mijn leven, maar ook aan reviews van films en boeken. Als ik het niet te druk heb, ben ik erg creatief en zal ik deze uitspattingen hier delen. Je kunt me ook volgen op Bloglovin’

Ik heb er heel veel zin in en kijk ernaar uit om iedere maandag, woensdag en vrijdag om 12:00 uur een nieuwe blog te posten.

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *