Ik ben verhuisd!

Woonkamer salontafel hout eiken zwart tv Samsung bank kussens gebloemd bloemen kaarsen Ikea Woon Experss Goossens

Als je me ook op Instagram volgt, dan heb je vast wel iets meegekregen van het grote project waar ik de afgelopen tijd enorm druk mee ben geweest. Ik ben namelijk verhuisd! Het was nog even spannend of wij de woning zouden krijgen, maar inmiddels zijn ik en mijn vriend de nieuwe bewoners. Het gaat om een zeer gewilde woning waar wij allebei al een aantal jaar graag zouden willen wonen. En nu is het ons eindelijk gelukt!

Zoals ik in deze blogpost al schreef wilde ik zelf al een tijdje enorm graag verhuizen. We woonden in een oud en gemeubileerd appartement midden in het centrum van Eindhoven. Ik wilde graag buiten het drukke centrum wonen zodat ik niet meer zoveel last van de stoplichten zou hebben tijdens het hardlopen. Daarnaast wilde ik een plekje wat van ons was en wij helemaal eigen kunnen maken. Na anderhalf jaar tussen de spullen van een ander gewoond te hebben had ik ook heel erg veel behoefte aan een woning die ik zelf kon inrichten naar onze smaak. Tot slot was het appartement heel erg oud, versleten en had het heel veel gekke dingen. Zo gaan de verwarmingen in de slaapkamers en badkamer niet aan als de verwarming in de gang niet aanstaat. Maar tussen onze voordeur en de deurpost zat een spleet waar de koude buitenlucht gewoon naar binnen kon komen. Niet echt energiezuinig dus.

Eetkamer eettafel stoelen zwart eiken boekenkast boeken lamp luchtreiniger

Alhoewel we nu nog steeds vrij dichtbij het centrum wonen en ik mijn oude stoplicht-vrije hardlooproutes zal gaan missen ben ik ontzettend blij dat we zijn verhuisd. Het appartement is heel erg modern doordat het pas 6 jaar oud is. Bovendien is het sanitair helemaal in mijn smaak. Als ik het zelf had mogen uitkiezen was de kans groot dat het er zo uit zou komen te zien. Bovendien is de woning heel erg ruim en heeft het ontzettend veel opbergruimte doordat het een voorraadkast, binnen berging en buitenberging heeft. Ook heeft het heel veel ramen waardoor er veel licht naar binnenkomt en een ruim balkon met glazen wanden die we open kunnen schuiven zodat we zowel in de zomer als in de winter buiten kunnen zitten. Tot slot hoeven we ook niet meer 5 tot 10 minuten naar onze gehuurde parkeerplaats te lopen en te kloten met de beugels van ons parkeervak doordat we een eigen parkeervak hebben in de ondergrondse parkeergarage.

In de afgelopen maanden hebben dus veel bezoekjes gebracht aan de meubelboulevard en alle interieurwinkels in de buurt. Beetje bij beetje hebben we een hele inboedel bij elkaar verzameld. Ik heb me er echt op verkeken hoeveel we nog nodig hadden en wat alles kost. Van borden tot aan een bank en van toiletvolhouders tot aan een vloerkleed. Inmiddels zijn we bijna helemaal gesetteld en ben ik hartstikke blij met onze nieuwe woning en interieur. Ik verplaats me nog net niet huppelend door de kamers heen.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Cheers!
Sandra-Anna

Een gedachte over “Ik ben verhuisd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *