Is het al bijna Kerst?

kerst christmas christmastree kerstboom kerstbal kerstversiering glitter hartje rood

Het is november. De dagen worden steeds korter en de nachten kouder. Als ik dan om 5 uur uit het raam kijk en alleen maar lampjes zie in plaats van het mooie uitzicht wat we hebben, dan wil ik mezelf het liefst terugtrekken op de bank met een dekentje en gezellige kaarsen aan. Zeker nu we zoveel mogelijk binnen moeten zijn door de strengere maatregelen vanwege Corona, heb ik enorm zin om het thuis gezellig aan te kleden.

Helaas zit dat er voor mij voorlopig nog niet in. We zijn twee maanden geleden verhuisd, maar onze schilderijen zijn nog steeds niet opgehangen. We hebben wel een boormachine gekocht, maar mijn vriend en ik hebben nog nooit geboord. Omdat het behoorlijk mis kan gaan (stukken van het nieuwe stucwerk kunnen eraf vallen als je het niet goed doet) durven we niet zelf de boormachine te gebruiken. Normaal gesproken zouden we vrienden of familieleden vragen, maar zij hebben tijdens onze verbouwing en verhuizing al zoveel voor ons gedaan dat we hun eventjes met rust willen laten. Onze muren zijn dus wit en kaal in plaats van in een mooi kleurtje geverfd en met leuke schilderijen aan de muur.

Ook mag ik nog geen kerstversiering ophangen van mijn vriend. Ik zou zo graag nu al wat lampjes ophangen en iets gezellig op het tv-meubel of de salontafel zetten. Helaas staat hij een kerstboom pas toe in ons huis als Sinterklaas het land al uit is. Je kunt je nu vast wel begrijpen dat ik op 6 december naar de kerstbomenboer sprint om een mooie groene rakker uit te zoeken. Dezelfde dag hangen uiteraard alle lampjes en kerstversieringen er al in. Ik kan niet wachten!

Tot die tijd doe ik het maar met de karige vijf pompoenen die ik heb en de vele kaarsjes om het een beetje gezellig te maken.

Heb jij ook zo’n zin om je huis te versieren?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *