Mijn Black Friday aankopen

ultimate Christmas gift guide kerst cadeau cadeauverpakking gift pineapple cadeau ingepakt pakpapier kerst

Black Friday is inmiddels alweer ruim een week geleden. Ik heb destijds een aantal items met flinke korting besteld. Helaas wacht ik nog steeds op één bestelling omdat deze uit Engeland moet komen. Toch wilde ik niet langer wachten met het laten zien van mijn aankopen. Vandaag deel ik dus alle items die ik in de sale heb gescoord.

Stox energy tubes compressie kousen hardlopen rennen

Compressie tubes

Ik loop áltijd met compressie kousen aan. Mijn kuiten zijn snel overbelast en ik heb het idee dat dit een stuk minder is sinds ik compressie kousen draag. Ik heb er dan ook een aantal in mijn kast liggen. Echter krijg ik sinds de zomer blaren van de kousen omdat deze voetjes veel te groot zijn. Ik draag nu alleen nog maar de tubes gecombineerd met hardloopsokken. Ik heb hier maar één paar van en dat is natuurlijk te weinig als je drie/vier keer per week gaat hardlopen. Voor €24,- heb ik een extra paar besteld.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman orange zonnebril sunglasses good sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl hardloopschoenen runningshoes Saucony ISO Ride 2

Hardloopschoenen

Om even in de hardloopsferen te blijven heb ik ook nieuwe hardloopschoenen besteld. Het paar waar ik wekelijks op loop (de Saucony ISO Ride 2) bevalt me erg goed, dus deze wilde ik nog een keer. Ik heb er nu bijna 800 kilometer op gelopen, dus deze zijn binnenkort aan vervanging toe. Het was een behoorlijke speurtocht om dit oude model nog in mijn maat te vinden, maar uiteindelijk is het me op Amazon gelukt. Ook nog eens met 50% korting, yes!

Nike tights

Ik heb maar een paar fijne hardloopleggings en kon er nog wel wat extra gebruiken. Het model wat ik het fijnst vind zitten, heeft Nike niet altijd in de collectie. Destijds was dit ook een limited edition. Toen ik zag dat ze van dit model weer een variant hadden gooide ik twee in mijn digitale winkelmandje. Ik twijfelde nog omdat ik ze toch wel prijzig vond. Toen ik de volgende dag zag dat er 25% korting was rekende ik ze af. Nu heb ik een olijfgroene en zwarte hardloop legging erbij. Hier kan ik wel weer een tijdje mee vooruit.

SIS isotonic energy gels

Sis Isotonic Energy gels

Het pakketje wat uit Engeland moet komen is mijn bestelling bij SIS. De gelletjes die ik nu in huis heb bevallen me totaal niet, waardoor ik toch maar weer terug ga naar deze. Ze zijn onwijs duur, maar zo in de sale met 50% korting en gratis goodies is het een stuk beter te doen. Ik heb een doosje in de smaak ‘orange’ besteld en een doosje van de ‘tropical’ smaak. Deze twee vind ik het lekkerst en wissel ik af. Kom maar op met die lange duurlopen!

Interieur interior lamp light industrial industrieel lichtbron plantje

Hue lampen

Op de meeste plekken in ons huis hebben we Hue lampen. Dit zijn slimme lampen die je met je telefoon kunt bedienen of die je op een bepaald tijdstip automatisch aan kunt laten gaan. Best handig. Tijdens de sale in de Philips MyStore winkel hebben we goed gebruik gemaakt van de korting. In onze gang hadden we nog geen slimme lampen omdat hier 8 (!!) lichtbronnen hangen en dat een behoorlijke uitgave is. Toch hebben we het uiteindelijk wel gedaan.

De schakelaar bij de voordeur hangt namelijk naast de scharnieren van de deur – een super onhandige plek. Je moet eerst naar binnen lopen en de voordeur helemaal dicht doen (dan is het pikkedonker in de gang) voordat je naar het lichtknopje op zoek kunt gaan. Bij de Hue lampen hebben we ook twee schakelaars gekocht zodat we deze op een fijne plek neer kunnen hangen. Het was niet goedkoop, maar het geld helemaal waard!

Hetzelfde hebben we ook gedaan voor in de loggia. We hebben hiervoor een lamp uit bovenstaande foto gekocht, maar dan een maatje groter. Deze past veel mooier in de lamp dan de kleine die er eerst in hing. Ook hier hebben we een nieuwe schakelaar gekocht. Wij eten iedere dag in onze loggia, het is dan totaal niet handig dat de schakelaar hiervoor in onze keuken hangt zo’n 8 meter verderop. Nu kunnen we hem in de ruimte hangen waar de lamp ook hangt. Dit was dus met name een praktische aankoop.

The invisible life of Addie Larue

Ik heb ontzettend veel goede verhalen over The Invisible Life of Addie Larue gehoord. Ik heb nog niemand voorbij zien komen die het met minder dan 5/5 sterren heeft beoordeeld. Ik wilde het dan ook graag lezen. De prijs van het boek hield me tegen. Ik vind €24,- voor een boek dat je in een weekend uit hebt best veel. Toen hij op Amazon met 50% korting werd aangeboden heb ik hem toch aangeschaft. Ik kan niet wachten om deze dadelijk in het lange kerstweekend te gaan lezen.

Het laatste wat ik tijdens de Black Friday sale heb gekocht is een kerstcadeau voor mijn ouders. Ik weet echter dat mijn moeder mijn blog leest (hoi mam!) dus ik kan niet laten zien wat het is zonder dat zij erachter komt. Het zou natuurlijk jammer zijn als ik de verrassing voor hun verpest.

Ik heb voornamelijk dingen gekocht die al heel lang op mijn wishlist stonden, maar nu eindelijk in de aanbieding waren. Heb jij veel gekocht tijdens de sale?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *