Mijn favorieten van april

boek boeken book books lezen reading read bed

Alweer een maand in quarantaine is voorbij. Afgezien dat ik het vervelend vind dat ik niet zomaar naar een winkel kan om even rond te kijken of niet-noodzakelijke dingen te kopen, vind ik het wel prima. Ik weet mezelf nog steeds prima te vermaken binnen. Zo vind je in dit overzicht een aantal activiteiten terug, een nieuwe aankoop en een high light uit mijn carrière.

Lezen

Als kind las ik superveel, maar de laatste jaren heb ik er nooit echt de tijd voor genomen. Nu ik zóveel Netflix kijk doordat er weinig andere mogelijkheden zijn, heb ik eindelijk mijn boeken er weer bij gepakt. In de afgelopen maand heb ik Harry Potter and the Prisioner of Azkaban gelezen evenals Eten, bidden, beminnen en Zusje. Ik heb nog een grote stapel (digitale) boeken die ik nooit heb gelezen omdat ze te ‘volwassen’ waren voor me. Inmiddels bevind ik me in een levensfase waarin ik zulke boeken ook kan waarderen. Tegenwoordig lees ik dus regelmatig in mijn lunchpauze of ’s avonds op de bank. Ook lees ik nu iedere avond voordat ik ga slapen. Dat is natuurlijk veel beter voor je nachtrust dan kijken naar een scherm.

iPhone 11

Ik ben nog niet helemaal gewend aan mijn nieuwe telefoon en vind het heel irritant dat hij zo groot is en er lang overdoet voordat de batterij is opgeladen. Toch staat hij in mijn favorieten, waarom? Ten eerste omdat hij ontzettend mooi is. Sinds Apple Product Red heeft uitgebracht wilde ik al graag een rode telefoon. Daarnaast ben ik écht fan van de camera. Hij maakt zulke mooie foto’s! Ik denk dat ik mijn spiegelreflexcamera bijna niet meer zal aanraken. En tja, als je bijna €1000,- uitgeeft aan een telefoon dan móét het wel een favoriet worden. Onze relatie is gewoon een diesel en komt iets langzamer op gang. Ik weet zeker dat ik vroeg of laat heel erg blij met deze telefoon zal zijn.

medaille medal graveren engraving gravure sport running hardlopen time tijd

Medailles graveren

Op een vrije zondagmiddag heb ik heel mijn wijk wakker geschud door het graveren van mijn medailles. Met een hamer heb ik de gelopen tijden van mijn wedstrijden in mijn medailles geslagen. Dat was even oefenen voordat ik het onder de knie had en een mooie gravering kon krijgen. Uiteindelijk ben ik wel heel erg blij met het resultaat. Het is een blijvende herinnering aan alle prestaties die ik heb geleverd. Bovendien vond ik het ook leuk om te doen, alhoewel mijn buren het daar niet mee eens zullen zijn.

Marios Bros

De afgelopen weken ben ik weer fanatiek met mijn vriend aan het gamen. Bijna iedere avond speelden we wel een aantal levels van Marios Bros. Tijdens het spelen lig ik ook vaak in een deuk. Dat komt doordat ik er zo ontzettend slecht in ben, maar mijn reacties wel eeeh… erg heftig zijn. Ik zit dan helemaal gefocust in het spel waardoor het een ware tragedie is als onze karakters tegen een plant aanlopen en dood gaan. Of ik sla mezelf voor mijn kop omdat ik weer iets doms gedaan heb. Hoe dan ook, voor vermaak heeft het zeker gezorgd.

contract ondertekenen Electude nieuwe baan droombaan woman girl vrouw brunette signing

Een vast contract krijgen

Inmiddels heb ik dit goede nieuws al van de digitale daken geschreeuwd en er zelfs een blog over geschreven. Het bedrijf waar ik nu bijna een half jaar met ontzettend veel plezier werk heeft mijn tijdelijke contract (ik vervang iemand die met zwangerschapsverlof is) ingeruild voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Ik ben onwijs blij dat ik nog heel lang in een team van gezellige en talentvolle mensen mag werken op een werkvloer waar de bedrijfscultuur helemaal bij mij past én met taken die tot mijn droombaan behoren. Ik leef nu dus al weken op een wolk van geluk en kom daar voorlopig nog niet vanaf.

Wat waren jouw favorieten van de afgelopen maand?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *