Mijn favorieten van november

ereader Kobo clara hd ebooks epub ebook lezen reading reader lezer boeken books

Afgelopen maand had ik echt een lekker herfstgevoel. In schrijf deze blog ook terwijl ik een kopje ‘Autumn Storm’ thee drink en een kaarsje heb branden. Het heeft waarschijnlijk ook geholpen dat ik dit jaar een aantal pompoenen heb gekocht en ons huisje hiermee heb versierd. Dat ik zo genoot van de herfst is ook terug te zien aan mijn favorieten want dit zijn bijna allemaal activiteiten om Coronaproof binnenshuis te doen.

Kobo Clara HD

Een maand geleden besloot ik mezelf te trakteren op een e-reader. Ik ben weer veel aan het lezen en had net mijn vakantiegeld gekregen. Iedereen die mij vertelde dat een echte e-reader veel fijner leest dan een iPad (wat ik voorheen gebruikte) moet ik gelijk geven. Ik heb nog niet zo heel veel boeken hierop gelezen dus een uitgebreide review volgt nog. Ik kan in ieder geval wel alvast zeggen dat ik heel blij ben met deze aankoop.

Kaneelbroodjes

Tot vorige maand had ik in mijn leven nog maar twee keer een kaneelbroodje gegeten. De eerste keer was in 2016 toen ik in Engeland woonde en een Fins huisgenootje deze voor ons maakte. De tweede keer was afgelopen jaar toen ik in Denemarken en Zweden op vakantie was. Ik weet niet waar het opeens vandaan kwam, maar deze maand had ik onwijze zin om zelf kaneelbroodjes te gaan bakken. Ik zocht een makkelijk recept op en bakte ze op een zondagochtend. Ik vond ze erg lekker en heb ze samen met mijn vriend allemaal opgegeten. Een aanrader om te doen als je in de herfststemming wilt komen.

Slide

Jij hebt vast wel eens Home Alone gezien, toch? Dan kun jij je wellicht ook herinneren dat in hun villa de gordijnen automatisch worden bediend. Dit leek mij altijd zo fantastisch. Dan hoef je nooit meer je eigen gordijnen open of dicht te doen! Dankzij de Slide is dit nu werkelijkheid geworden voor ons. Het is niet goedkoop, maar aangezien mijn vriend overal in het huis slimme lampen wilde, was het gerechtvaardigd dat ik een slim gordijn wilde. Het installeren duurde eerder 2 uur dan de beloofde 2 minuten, maar nu hebben we er geen ommekeer meer aan. Iedere ochtend gaat tijdens de zonsopkomst (als ik al aan het werk ben) ons gordijn automatisch open en bij zonsondergang gaat hij weer dicht. Mocht ik iets anders willen dan kan ik dit heel eenvoudig via de app regelen. Wat mij betreft was het iedere Euro waard.

boek book books boeken

Bookstagram & boekenblog

Sinds vorige maand heb ik een Bookstagram en een boekenblog. Hier kan ik al mijn spam over boeken kwijt en ik vind het heerlijk. Ik heb onwijs veel plezier in het maken van mooie sfeervolle foto’s voor in mijn feed en ook het schrijven van alle recensies vind ik erg leuk. Bovendien heb ik hierdoor genoeg inspiratie voor leuke boeken om te lezen. Ben jij hier ook in ge├»nteresseerd? Volg me dan op Instagram of lees mijn blog. Mijn Instagram heeft nog maar 100 volgers, dus ik zou het leuk vinden als je me ook daar gaat volgen.

popcorn geel yellow

Movie Night

In oktober is Net5 begonnen met het uitzenden van alle Harry Potter films. Dit doen ze natuurlijk ieder jaar voor de Kerst periode, maar dit jaar besloten mijn vriend en ik ze allemaal te gaan kijken. Normaal lig ik al lang op een oor als de film is afgelopen, maar voor Harry Potter maak ik graag een uitzondering. Komende maandag is helaas alweer de laatste film te zien. Omdat ik het zo leuk vond om iedere week samen een film te kijken, hebben we besloten om hiermee door te gaan. Om de week mag ik een film uitkiezen die we vervolgens samen gaan kijken. Zo hebben we toch iedere week een date night tijdens deze gekke Corona periode.

Welke kerstfilms moet ik dit jaar echt gaan kijken?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *