Mijn favorieten van oktober

De herfst is begonnen, de klok is een uur teruggedraaid en oktober is nu voorbij. De koudere maanden zijn aangebroken en het wordt tijd om vooruit te gaan kijken naar de feestdagen, maar niet voordat ik nog even terug heb geblikt op mijn favorieten van oktober.

Cluse horloge
Al jaren lang koopt mijn moeder iedere maand de Glamour voor me. Eigenlijk weet ik wel dat een abonnement voordeliger is, maar nooit hebben we dit gedaan. Totdat ik zag dat je het horloge waar ik al een tijdje op zat te azen er gratis bij kreeg. Het is de Cluse La bohème in rosé goud met een grijze leren band die je ook al in mijn “what I got for my birthday” hebt kunnen zien. Deze wijzerplaat is zo helder, duidelijk en zonder krassen wat het heel fijn maakt om de tijd op af te lezen. Ook is hij stylisher dan het andere horloge wat ik heb. Jep, hier ben ik ontzettend blij mee en draag hem bijna iedere dag met veel plezier. Thanks mam! 😘

Designated Survivor
Eind september ben ik aan een nieuwe Netflix serie begonnen die ik met name in oktober veel heb gekeken als bed time story. Seizoen 1 en 2 zitten er inmiddels op, waardoor ik blij verrast was om te horen dat er van seizoen 3 iedere week een nieuwe aflevering verschijnt. Een spannende en zeer interessante Amerikaanse serie waarover een uitgebreidere review nog volgt.

8 Passengers
Ik weet niet wat het is, maar om een of andere reden vind ik het super interessant om te zien hoe Ruby het voor elkaar krijgt om een huishouden met 6 (!) kinderen te runnen (waaronder een peuter en kleuter) met een man die vaak van huis is. Zelf ben ik absoluut nog niet toe aan kinderen (moet er niet aan denken!) en zou ik nooit zo’n groot gezin willen. Toch vind ik het interessant om te zien hoe ze de kinderen opvoed en haar dagelijks leven indeelt.

Nike Alpha Pro
Vorige week is mijn jarenlange zoektocht naar de perfecte sportbh eindelijk afgelopen. Na ontzettend lang zoeken en letterlijk alle sportbh’s in verschillende winkels te hebben gepast heb ik er eindelijk een gevonden die er niet voor zorgt dat alles helemaal plat gedrukt wordt, maar wel goede ondersteuning geeft terwijl ik onbezorgd kan rennen en springen. Het is de Nike Alpha Pro die ook nog eens redelijk comfortabel zit en er niet als een oma bh uitziet. Omdat ik zo blij was dat ik eindelijk een sportbh had gevonden die aan al mijn eisen voldeed heb ik er meteen nog een bijbesteld. Een aanrader dus voor als je op zoek bent naar een sportbh met maximale ondersteuning.

Thee
Toen ik in Engeland zat moest ik mijn gewoonte om de hele dag water te drinken afleren omdat het water daar meer chloor bevat en daardoor gewoon niet lekker was. Ik kwam er gelukkig al snel achter dat gekoeld of warm water wel drinkbaar was. Daardoor begon ik iedere ochtend met een kopje thee bij mijn ontbijt. In de zomer heb ik deze gewoonte laten varen omdat dat echt te warm was. Maar nu het weer kouder wordt en ik een enorme koukleum ben, ben ik weer iedere ochtend mijn dag gaan starten met een kopje warme thee. Bij iedere eerste slok die ik neem voel ik de  warmte door me heen stromen en herinner ik me weer hoe ontzettend lekker het is.

Statistiek
Afgelopen maandag had ik mijn deadline voor het tweede take home assignment van statistics. Hiervoor ben ik weer mijn veel te dikke boeken ingedoken en heb ik veel YouTube tutorials bekeken. Het begon met erg veel frustraties, maar nu ik het door begin te krijgen begin ik het ook steeds leuker te vinden. Just kidding, statistiek is gewoon verschrikkelijk en zal nooit een favoriet worden.

Wat waren jouw favorieten van oktober?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *