Mijn Sinterklaas cadeaus

Sinterklaas cadeaus surprise kerst versiering zilver kerstballen sokken chocoladeletter tony chocolonely lichtjes verlichting piek kerstboom versiering

Sinterklaas is een traditie die wij van kleins af aan hebben meegekregen en nog steeds ieder jaar vieren. Wij pakken altijd groot uit met Sinterklaas en vieren Kerst (op lekker eten met de familie na) eigenlijk niet. Dit traditioneel Nederlands feest is voor ons een avondje van gezelligheid, lekkere dingen en goed gezelschap. En omdat we allemaal in het afgelopen jaar heel zoet zijn geweest hebben we ook cadeautjes gekregen. Wat ik van Sinterklaas heb gekregen laat ik vandaag zien.

Stox compression tubes energy socks compressie kousen hardlopen rennen running geel

Al een aantal maanden loop ik mijn duurlopen met Stox compression tubes aan, waar ik al eerder een review over heb geschreven. Deze had ik destijds gewonnen met een winactie van Runnersworld maar waren mij heel erg goed bevallen. Aangezien ik maar een paar heb, maar wel meerdere keren per week train was een extra paar geen overbodige luxe en dus gingen compressie kousen op mijn verlanglijstje. Ik twijfelde tussen verschillende merken en kon geen goede vergelijkende reviews vinden dus ik besloot maar voor het vertrouwde te gaan omdat ik van deze sokken (of eigenlijk de tubes) weet dat ze fijn zijn en goed werken.

Kinder bakset en warme chocolademelk Hema hot chocolate warm lekker eten bakken drinken deegroller bakvorm

Ik vind het erg leuk om te bakken en dat is vaak ook het eerste wat ik doe als ik wat tijd over heb. Het grote probleem wat ik meestal ondervind is dat als ik een lekkere taart of cake bak ik veel te veel over heb aangezien wij niet met twee man een hele taart opeten en mijn ouders ook niet altijd zitten te wachten op mijn baksels. Dit baksetje wat bedoeld is voor kinderen is daarom ideaal. Het heeft kleine bakvormen voor een taart en cake waardoor ik kleinere porties kan maken. En de deegroller en steekvormpjes in de vorm van een ster en maan zullen vast ook nog wel eens van pas komen. Daarnaast heb ik ook een pak gekregen om warme chocolademelk te maken. Heel erg lekker en super toevallig want de afgelopen dagen had ik hier erg veel trek in.

Chocolade letters wit Hema

Volgens mij weten mensen wat ik lekker vind. Ik heb meerdere chocoladeletters gekregen; drie van witte chocolade, een melk en eentje van melk met caramel en zeezout.  En ja, ik kon inderdaad niet wachten met het proeven van de chocolade tot ik de foto had genomen. Hema chocolade vind denk ik toch wel de lekkerste chocolade samen met Tony’s Chocolonely (die ik als geluksvogel ook heb gekregen).

Cadeaubonnen Nationale Bioscoopbon kerstboom hoveniers

Van mijn broer hebben mijn vriend en ik allebei een nationale bioscoopbon gekregen. Hier ben ik altijd heel erg blij mee omdat deze – in tegenstelling tot de Pathé kaarten – onbeperkt geldig zijn en de kosten van het bioscoopkaartje in reductie wordt genomen waardoor je het restant nog voor een volgende bezoek kunt gebruiken. Nu kunnen we dus samen nog een keertje een film op het grote doek bekijken. Daarnaast hebben we samen van hem nog een kerstboompje gekregen die we zelf mogen uitzoeken bij zijn kerstbomenkwekerij. Dit vind ik ook altijd een van de leukste cadeaus omdat ik heel erg van de warme sfeer van kerstversieringen houd.

Weekplanner 2019 planning

Volgens mij is dit ook een cadeau wat ik ieder jaar krijg maar daarom niet minder leuk. In dit artikel heb je al kunnen lezen dat ik heel erg van structuur en plannen houd dus zo’n kalender is ideaal voor mij en gebruik ik met veel plezier.

Selfie camera gestreept bloesje vrouw lang haar brunette

Ook heb ik nog dit leuke blousje van de Vero Moda gekregen met zwarte en dunnen rode streepjes. Zulke blousjes vind ik altijd heel erg leuk, maar naar mijn mening maakt Vero (of Only) ze altijd erg prijzig waardoor de prijs-kwaliteit verhouding uit balans is en hierdoor koop ik ze eigenlijk nooit. Ik ben dus erg blij met dit blousje en kan nu heel ongeduldig gaan wachten tot de winter voorbij is zodat ik deze veel kan gaan dragen. Daarnaast heb ik ook de camera die je op de foto ziet gekregen. Dit is de Nikon D3100 die van mijn moeder is geweest. Een aantal jaar geleden fotografeerden we hier allebei erg veel mee. Inmiddels heeft zij een betere camera voor wat meer gevorderde fotografen gekocht en heb ik het te druk met mijn studie gehad waardoor ik het fotograferen een beetje uit het oog was verloren. Aangezien zij deze camera niet meer gebruikt mag ik hem nu hebben en kan ik mijn oude hobby weer oppakken.

Kaartspellen games Machiavelli Saboteurs

Dan nog twee kaartspellen; Machiavelli Deluxe waar twee extra uitbreidingen bij zitten en Saboteur het duel. Deze spellen heb ik eigenlijk aan mijn vriend gegeven omdat er op zijn verlanglijstje bordspellen stonden, maar aangezien ik toch degene ben die de spellen voornamelijk met hem zal spelen zijn het ook een beetje cadeautjes aan mezelf. Ik ben erg benieuwd naar ze en hoop dat we in de kerstvakantie onszelf hier vele uurtjes mee kunnen vermaken.

Sinterklaas cadeaus surprise kerst versiering zilver kerstballen sokken chocoladeletter tony chocolonely lichtjes verlichting piek kerstboom versiering

Met de schoonfamilie hebben we dit jaar surprise gedaan en ben ik door de zwager van mijn vriend behoorlijk verwend met hetgeen wat er op mijn verlanglijstje stond: kerstversiering! Ik heb heel veel zilveren kerstballen in verschillende groottes gekregen, een bijbehorende piek, gekleurde lichtjes, slingers voor in de boom, hele leuke kerst-sokken om mijn voetjes warm te houden en twee kaarsen om het gezellig te maken. Daarnaast speelden anderen ook voor Sinterklaas en heb ik nog wat chocoladeletters, pepernoten, een mandarijntje en een heerlijk gezichtsmasker gekregen.

Ik heb ook nog een eiersnijder gekregen, een heel erg random cadeau maar die hadden wij nog niet en volgens mij vond mijn moeder dat dat iets is wat ieder huishouden nodig heeft. Tot slot heb ik ook nog een afstandbediening voor mijn telefoon gekregen zodat ik mijn telefoon neer kan zetten en alleen op een knopje op de afstandbediening die met Bluetooth is verbonden te klikken om een foto te maken zodat ik er niet steeds naartoe hoef te lopen en de timer moet gebruiken. Helaas was degene die besteld was kapot aangekomen waardoor deze terug gestuurd moest worden en ik nog eventjes geduld moet hebben voordat ik deze heb.

Heb jij ook een fijne Sinterklaas gehad? Of vieren jullie Kerst?

Een hele fijne pakjesavond, cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *