Mijn verjaardag cadeau’s

Kaarsjes verjaardag cupcakes taart

Dit jaar besloot ik om mijn verjaardag wederom niet te vieren. Ik hecht er niet zoveel waarde aan, bovendien was mijn vriend ook niet thuis omdat hij vanuit zijn werk in het buitenland zat. Het leek mij leuk om op de dag zelf een hardloopwedstrijd te lopen zodat ik kan doen wat ik het liefste doe. Ik deed mee aan de Urban Trail in Den Bosch en had zo alsnog een leuke dag. Ondanks dat ik mijn verjaardag niet heb gevierd ben ik wel weer verwend door mijn vrienden en familie. Ik heb dit jaar gevraagd om allemaal leuke interieur spulletjes omdat ik deze week ga verhuizen en mijn nieuwe woning leuk wil aankleden.


Aan mijn ouders heb ik deze messenset gevraagd. De messen die ik nu gebruik zijn al een paar jaar oud en beginnen behoorlijk te slijten. Een set met goede messen stond dus al een tijdje op mijn verlanglijstje. Toen ik de spaaractie van de Plus tegenkwam waarbij je kon sparen voor messen van Jamie Olivier, heb ik gevraag of mijn moeder – die daar altijd haar boodschappen doet – ze voor mij wilde sparen. Het blok met messen staat vanaf volgende week mooi op mijn aanrecht en ik kan niet wachten totdat ik hiermee aan de slag kan.

magneetjes magneten magneten San Marino venezia Venetië vakantie holiday
Ondanks dat mijn vriend het geen verjaardagscadeau vindt, vind ik het dat wel aangezien ik hierom heb gevraagd. Ik spaar namelijk magneetjes van alle plekken waar ik ooit ben geweest en heb inmiddels al een hele verzameling. Maar een magneetje uit Italië (waar hij naartoe is gegaan) ontbrak nog omdat ik deze nog niet spaarde toen ik in het land was. Deze twee magneetjes kan ik nu dus aan mijn collectie toevoegen. De linkse komt uit Venetië en de andere uit San Marino wat een heel klein landje is van 61m2 en met maar 30.000 inwoners. Ik wist het zelf ook niet.

Mand groot riet wit deken basket acute interior interieur

Mand groot riet wit deken basket acute interior interieur

Mand groot riet wit deken basket acute interior interieur

Deze twee leuke rieten manden heb ik van mijn ouders gekregen. Ik wilde graag een mooie mand die ik in de hoek van de woonkamer kan zetten om dekentjes in te doen. Dan zijn die ook op een stijlvolle manier opgeruimd, maar kan ik er wel gemakkelijk bij als ik het ’s avonds koud heb. Deze grote mand – waar op de foto ook de dekentjes inzitten – komt van Casa. De andere mand met handvaten en zwart/wit detail aan de onderkant kwam ik per toeval tegen toen ik in de Action was en vond hem zo leuk dat ik hem mee naar huis heb genomen. Deze mand wil ik graag in de gang onder de kapstok gaan zetten. Hier kunnen we dan onze handschoenen en sjaals indoen. Deze laatste hadden ze overigens ook nog een twee kleinere maten en in een setje van drie stuks.

Theedoeken tea towels yellow okergeel geel

Ja, jongens. Ik heb echt theedoeken voor mijn verjaardag gekregen en ik ben er onwijs blij mee. In mijn nieuwe woning kun je de keuken namelijk vanuit de woonkamer zien dus wilde ik graag mooie theedoeken hebben. Echter vind ik het wel iets ‘nutteloos’ waardoor ik er zelf geen geld aan uit wilde geven en ze maar besloot om voor mijn verjaardag te vragen. Ik was opzoek naar okergele, bordeaux rode en smaragdgroene thee- en handdoeken. Deze okergele heb ik bij de HEMA gevonden en van mijn ouders gekregen. Hiernaast heb ik ook twee smaragdgroene handdoeken en twee theedoeken gekregen met een leuke print van bladeren erin. Deze staan helaas niet op de foto.

Van mijn ouders kreeg ik ook nog dit bamboe mandje met een verhaal. Ik heb deze begin dit jaar aan mijn moeder gegeven voor haar verjaardag. In het mandje had ik haar cadeau verstopt onder andere kleine cadeautjes. Doordat ze geen functie voor het mandje had lag hij maar op hun zolder en heb ik hem teruggenomen om hem vervolgens aan mijn vader opnieuw gevuld met cadeaus te geven toen hij jarig was. Nu heeft zij dus hetzelfde bij mij gedaan en dit mandje met cadeautjes gevuld aan mij gegeven voor mijn verjaardag. Mam, kun jij al raden wat je volgend jaar gaat krijgen? haha

In het mandje zat onder andere de laatste Glamour van het abonnement dat ik vorig jaar voor mijn verjaardag cadeau heb gekregen. Deze werd nog steeds op het adres van mijn ouders bezorgd en gaf ze gewoon iedere maand aan mij als ik haar zag. Daarnaast zaten er ook lekkere dingen in zoals dit zakje M&M’s in mijn favoriete smaak en een witte reep Tony’s Chocolonely. Daar kan ik vast van smullen!

In het mandje zaten verder ook deze leuke pompoenen. Die passen natuurlijk helemaal bij dit seizoen, zeker met het regenachtige weer waar de weergoden ons de afgelopen dagen mee hebben getrakteerd. Deze pompoenen liggen inmiddels heel erg mooi te wezen in mijn fruitmand. Puur voor de sier, want deze zijn uiteraard niet om op te eten.

Ook kreeg ik deze hele mooie kaarsen en houten plankje cadeau van mijn ouders. Een tijdje terug vertelde ik mijn moeder welke kleuren ons nieuwe interieur zal hebben (okergeel, bordeaux rood en smaragdgroen) en dat heeft ze blijkbaar ontzettend goed onthouden. Deze kaarsen komen ook goed van pas omdat degene die ik nu gebruikte bijna op zijn en zeer waarschijnlijk niet mee zullen verhuizen. Ik vind het ’s avonds wel gezellig staan om kaarsen aan te steken – zeker nu het vroeg donker is en het kouder begint te worden. Hier ben ik dus erg blij mee.

Ook kreeg ik deze lekkere spulletjes voor in bad cadeau en een kleine deodorant. Deze is erg handig om mee te nemen en komt zeker van pas bij mijn komende hardloop- en turnwedstrijden.

Als laatste kreeg ik van mijn ouders ook verlichting wat ik tijdens het hardlopen kan dragen. Nu ik fulltime werk kan ik niet meer overdag hardlopen waardoor ik wel ’s avonds moet lopen. In de zomer was dat niet zo’n probleem, maar nu het al vroeg donker begint te worden is het wel vervelend. Ik vind het belangrijk dat ik gezien kan worden dus dit komt zeker van pas bij al mijn komende loopjes.

Van mijn ouders krijg ik ook nog het nieuwste boek van Veronica Roth genaamd ‘The end and other beginnings’. Deze zou 1 oktober uitkomen en bij mij op mijn deurmat liggen, maar hij is helaas nog niet verschenen. Waarschijnlijk zal ik hem dus volgende week wanneer hij eindelijk uit is alsnog krijgen.

coca cola coke bottles small kleine flesjes

Mijn vriend weet mij altijd weer te verbazen met de leuke cadeautjes die hij voor me meeneemt uit het buitenland. Vorig jaar kreeg ik een speciale editie van een Coca Cola flesje met daarop een print van New York en onder andere het Vrijheidsbeeld. Dit jaar gaf hij me deze set met miniatuur Coca Cola flesjes van al hun verschillende vormen flessen die ze door de jaren heen hebben gebruikt. Ik ben best wel een beetje fan van dit merk, dus dit cadeau was weer een schot in de roos. Wat ik erg leuk vind is dat de flesjes maar ongeveer 10 centimeter hoog zijn, maar dat er wel echte cola inzit.

Van mijn broer heb ik twee gebloemde en twee okergele kussentjes gekregen voor op onze nieuwe bank. Ze komen allebei van de Ikea en ik vind ze echt onwijs mooi. Ze passen helemaal in ons interieur dus ik kan echt niet wachten totdat onze bank geleverd wordt en we hier ’s avonds op kunnen chillen.

Tot slot heb ik mezelf nog een klein cadeautje gegeven. Deze tray is gemaakt van steen waardoor hij ook vrij zwaar is. Hij ziet eruit als marbel wat ik erg stijlvol vind. Deze leek me heel erg handig om op een tafeltje in de gang neer te zetten. Hier kunnen wij dan kleine spulletjes zoals onze sleutels opleggen. Dan hebben die ook meteen een plekje en hoeven we ze nooit kwijt te raken. Deze heb ik bij de Primark gekocht.

Zoals je ziet ben ik dus weer ontzettend verwend door mijn lieve familie en vriend.

Wanneer ben jij jarig?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *