Persoonlijke update

contract ondertekenen Electude nieuwe baan droombaan woman girl vrouw brunette signing

Op veel blogs zie ik regelmatig een persoonlijke update voorbij komen. Zelf heb ik zoiets nog nooit geschreven. De komende tijd gaat er veel veranderen in mijn leven, dus dit leek mij een zeer geschikt moment om jullie even bij te praten over alle veranderingen en om te vertellen hoe het met me gaat.

Werk

Als je mijn blog een beetje volgt dan zal het je vast niet ontgaan zijn dat ik onlangs een nieuwe arbeidsovereenkomst heb ondertekend. Ik zou tijdelijk iemand vervangen, maar ze waren zo tevreden over me dat ze me mijn droombaan hebben aangeboden. Ik heb dus promotie gekregen en blijf bij hetzelfde bedrijf werken. Officieel zal ik vanaf juni aan de slag gaan als Marketing Communications Cooperator. De afgelopen tijd zijn mijn taken al veelal verschoven. Ik deed steeds minder taken van de persoon die ik aan het vervangen was en steeds meer taken uit mijn nieuwe functie. Al helemaal deze laatste maand sinds mijn collega terug is. Vaak heb ik ’s avonds zin om nog even te werken en val ik gelukkig in slaap wetend dat ik de volgende dag weer mag. Ik krijg nu 40 uur per week betaald om mijn hobby uit te voeren. Ik vind deze nieuwe baan onwijs leuk en kijk erg uit naar het moment dat ik mijn functietitel officieel mag wijzigen.

Turnen gymnastics gym leotard turnpakje vrouw Women brunette Milano Sports concentratie face

Turnen

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat sinds de Corona maatregelen zijn ingegaan, ik geen stap meer in de turnhal heb gezet. Sinds mijn 6e turn ik, dit najaar zou dat 20 jaar zijn. Ik turnde meerdere uren per week en kon me een leven zonder deze sport niet inbeelden. Nu is dat opeens werkelijkheid geworden. Het is een understatement als ik zeg dat ik het enorm mis. Ik vind het heerlijk om over de balk de lopen en mijn spieren volledig aan te spannen tot in het puntje van mijn teen. Ik mis de gezelligheid van mijn turnvriendinnen en het training geven aan  studenten waar ik voor de pandemie weer mee ben begonnen.

Omdat ik bij een studententurnvereniging turnde en ik geen student meer ben, was dit mijn laatste jaar dat ik hier mocht turnen. Als we pas in september weer mogen beginnen (zoals het er nu uitziet) betekend dat ik helaas nooit meer zelf een turnpakje aan zal hebben. Na mijn laatste turnwedstrijd heb ik er rekening mee gehouden dat ik geen andere wedstrijden meer zou turnen. Ik had toen alleen totaal niet verwacht dat ik ook nooit meer zou turnen.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman orange zonnebril sunglasses good sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl woman sunset sunrise

Hardlopen

Het hardlopen gaat, ondanks de kleine tegenslag van een paar weken geleden, weer ontzettend goed. Ik merk wel dat ik iets voorzichter ben geworden en doordeweeks toch wat minder kilometers maak. Nadat het duidelijk werd dat er deze hele zomer geen wedstrijden meer plaats zouden vinden, heb ik besloten om zonder zooltjes te gaan trainen. Deze had ik van de podotherapeut gekregen om van een langdurige blessure af te komen. Echter begon mijn voet pijn te doen op de plaats van de verdikking. De afgelopen twee maanden heb ik de tijd genomen om te kijken naar het effect van lopen zonder de inlegzooltjes.

De blessure is gelukkig weg gebleven, waardoor ook mijn zooltjes voortaan thuis zullen blijven. De afgelopen tijd heb ik tijdens het hardlopen ook maar wat gedaan. Ik deed met name waar ik zin in had. Wel hield ik nog redelijk een vast patroon aan waardoor ik geen snelheid ben verloren. Het laatste weekend van april heb ik bijvoorbeeld nog een halve marathon gelopen die maar 1 of 2 minuten langzamer was dan mijn PR wat ik begin maart liep. Ook op de ten miles kom ik tijdens een trainingsrondje nog dicht in de buurt van mijn PR. In juni ga ik weer aan de slag met een echt trainingsschema.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl eindhoven portret

Persoonlijk

Persoonlijk gaat het ook goed met mij. Ik ben een introvert persoon die het liefste thuis zit. Ik vind het dus niet zo erg om geen feestjes te hebben of om vrienden niet te zien. Bovendien woon ik samen met mijn vriend waardoor ik nooit alleen ben en spreek ik mijn (schoon)familie nog regelmatig. Ik mis het erop uitgaan wel een beetje. Ik ging vaak met mijn vriend een rondje door de stad lopen of even op een terrasje zitten. Soms voel ik me enorm opgesloten in ons appartement. Ik mis dan het hebben van een grote tuin waar ik doorheen kan huppelen of op het gras kan gaan liggen. Ondanks dat ik weet dat ik het ontzettend goed heb, word ik toch wel een beetje jaloers als ik op Instagram foto’s voorbij zien komen van mensen die lekker in hun tuin zitten omdat ik dat dus niet kan.

Desalniettemin ben ik wel gelukkig. Om-de-dag ga ik een rondje hardlopen voordat ik begin met werken. Daar word ik enorm vrolijk van en het geeft me een heel vrij gevoel. Daarnaast word ik, zoals ik hierboven al heb gezegd, ook heel blij van het werk wat ik iedere dag mag doen. In mijn vrije tijd ben ik aan het sporten, lezen of Netflix aan het kijken. De thuis workouts heb ik helemaal omarmd, waardoor ik nu lekker in mijn vel zit. Het lezen (wat ik in mijn kinder- en tienerjaren veel heb gedaan) heb ik nu weer opgepakt. Iedere keer bevind ik me weer in een hele andere wereld. Ook Netflix helpt me enorm om door de dagen heen te komen. De laatste tijd hebben ze veel series toegevoegd die helemaal in mijn straatje passen. Ik vermaak me dus wel.

Hoe gaat het met jou?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *