What I got for my birthday

Ted Baker sleutel etui designer tas pink

Afgelopen zaterdag vierde ik mijn 24e verjaardag en ondanks dat ik eigenlijk moest studeren is het me gelukt om die stress eventjes los te laten en te genieten. Ik heb een heerlijke dag gehad en alleen maar leuke dingen gedaan. Door de drukte rondom mijn studie heb ik mijn verjaardag niet gevierd en zijn alleen mijn ouders en broer eventjes langs geweest. Ik heb een aantal hele leuke cadeautjes gekregen die ik vandaag aan je laat zien.

Van mijn vriend kreeg ik bovenstaande prachtige sleutel etui van Ted Baker. Ik heb een aantal mooie designer tassen en vind het zonde als de binnenkant zou bekrassen of kapot zou gaan door de scherpe randjes die er aan mijn sleutels zitten. Ik stop ze daarom dus altijd in een tasje om mijn tassen te beschermen. Ted Baker vind ik een heel mooi luxe merk voor accessoires (wat hij uiteraard weet) dus dit cadeau was een schot in de roos. Mijn sleutelbos past hier met gemak in en ik kan de sleutel etui zowel aan mijn tas hangen als erin stoppen. Daarnaast heeft hij me ook getrakteerd op een etentje en een avondje uit.

Badjas zacht fluffy roze rood ochtendjas

Een stukje van de mouw van mijn oude badjas was verbrand na een klein kook-incident. Die mouw moest ik dus steeds een stukje oprollen omdat het geschroeide deel anders over mijn huid heen wreef wat niet zo fijn was. Van mijn ouders kreeg ik dus een nieuwe. Hij is behoorlijk rood (de kleur die ik het liefste draag) en mega zacht. Deze gaat mij de rest van de winter heerlijk warm houden want ik ben echt zo’n koukleum die altijd een badjas aan heeft.

Citruspers Princess sinaasappelsap keukenapparaat

Een paar weken geleden werd ik verkouden en om snel weer op te knappen ben ik verse sinaasappelsap gaan drinken. De afgelopen weken heb ik de citruspers van mijn ouders geleend, maar nu heb ik dus mijn eigen gekregen. Hij ziet er prachtig uit op mijn aanrecht en ik kan niet wachten om hem dadelijk bij de lunch uit te gaan proberen.

Tosti ijzer apparaat keukenapparaat

Toen ik nog bij mijn ouders woonde maakte ik in het weekend regelmatig een tosti en dat hebben ze waarschijnlijk onthouden. Vandaar dat ik eenĀ  tosti ijzer kreeg zodat ik hier ook een lekkere lunch voor mezelf kan maken.

Agenda 2019 diary

Agenda snoep spekjes Tony chocolonely chocoladereep chocolade pepernoten coffee koffie blik

Tot slot kreeg ik van mijn ouders nog een nieuwe agenda voor in 2019 omdat ik zo lekker ouderwets ben en niets fijner vind dan gewoon een papieren agenda bij te houden. Ook kreeg ik van die kleine keramische schaaltjes waar je een theezakje op legt (deze staan helaas niet op de foto), een lekkere reep Tony Chocolonely, een zak spekjes en een buis waar ik Senseo koffie pads in kan stoppen.

Rucanor drinkgordel drinking belt hardlopen water

Van mijn broer kreeg ik deze drinkgordel die me bij warm weer en lange duurlopen van water voorziet. Als ik denk onderweg water nodig te hebben loop ik eigenlijk gewoon met een flesje water in mijn hand – zelfs tijdens wedstrijden waar er verzorgingsposten zijn. Op aanraden van een van de meiden met wie ik naar de Tilburg Ten Miles ging ga ik toch een drinkgordel proberen. Nu maar hopen dat ik hem nog voor de halve marathon kan uitproberen.

Zoals je ziet ben ik dit jaar weer goed verwend en heb ik een hele hoop leuke dingen gekregen die ik snel ga gebruiken.

Hoe was jouw weekend?

Cheers!
Sandra-Anna

Een gedachte over “What I got for my birthday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *