What I got for my birthday

girl brunette vrouw jong bril glasses treats lekkernij bakken koken tiffins brownie chocolade caramel karamel

Vorige week was ik jarig! Ondanks dat ik het niet echt heb gevierd (want Corona), ben ik wel flink verwend door de lieve mensen om mij heen. Ik ben erg dankbaar voor alle lieve berichtjes en mooie cadeaus. Vandaag laat ik zien ik heb gekregen.

Airpods en chocolade letter hema wit white chocolate sinterklaar

Mijn vriend was uiteraard de eerste die mij zag op mijn verjaardag. Toen ik naar mijn kledingkast liep zag ik dat hij een lieve kaart en een cadeautje voor me had klaar gelegd. Ook heeft hij de woonkamer mooi versierd. Als je zo wakker wordt kun je niets anders dan je jarig voelen. In het cadeautje zat de witte chocolade letter van de Hema. Mijn favoriete chocolade! Alhoewel het nog erg vroeg is, vond ik het wel leuk (en lekker) want ik heb nog nooit eerder een chocoladeletter voor mijn verjaardag gekregen.

Mijn echte cadeau was echter niet de chocoladeletter, maar kwam pas later. Ik heb zoals je op de foto kunt zien AirPods gekregen. Hij heeft me dus onwijs verwend. De afgelopen dagen heb ik deze oortjes mega veel gebruikt. Iedere keer als ik naar muziek of een podcast wil luisteren gebruik ik nu deze oortjes. Het is zo fijn dat ze draadloos zijn én lekker zitten. Deze zullen dus zeker veel gebruikt gaan worden.

boek book books boeken boekenkast boekcase boekshelves boekenplanken decoration inrichting interieur industrial industriel

Het grote cadeau wat ik van mijn ouders heb gekregen is een boekenkast. De mijne puilde uit dus ik wilde graag een nieuwe. Ik wilde in eerste instantie voor een grotere kast gaan die ik kon aankleden met fotolijstjes en andere accessoires. Uiteindelijk heb ik toch gekozen voor twee smallere. Ik had dit op foto’s gezien en vond het erg leuk staan. Bovendien waren twee smallere bij elkaar breder dan een ‘brede’ kast. Meer plankruimte voor mijn boeken dus! Zoals je ziet heb ik ook geen standaard boekenkast gekozen, maar echt een mooie kast die goed bij ons interieur past.  Een boekenkast heb ik dus van mijn ouders cadeau gekregen en de andere heb ik betaald met verjaardagsgeld wat ik van mijn familie heb gekregen. Ik keek al een half jaar uit naar het hebben van een nieuwe kast dus hier ben ik onwijs blij mee.

boek book books boeken boekensteun boeksteun booksupport

Boekenkast accessoires

Mijn moeder zou mijn moeder niet zijn, als ze me niet ook meteen heel wat leuke accessoires voor in de boekenkast cadeau zou geven. Ik heb deze hele leuke boekensteunen gekregen die het woord ‘book’ spellen. Daarnaast gaven me ouders me een vaasje, een neppe cactus (zodat deze zeker niet dood kan gaan) en een onwijs leuke boekenlegger. Als je de boekenlegger namelijk tussen de bladzijdes van een boek legt steken er alleen de voetjes uit. Hierdoor lijkt het alsof je een mannetje hebt geplet wat er erg grappig uitziet.

waterfles kussen

Daarnaast heb ik van mijn ouders ook nog dit kleine grijze kussentje gekregen. Deze kan ik leuk op mijn bureaustoel leggen. Ook gaven ze me een nieuwe waterkan. Degene die wij hadden was namelijk tijdens onze verhuizing gesneuveld. Met name in de zomer wordt dit veel gebruikt om water koud te zetten of om een hele fles ranja aan te maken.

mandala kleurbook coloring colouring book

Van mijn ouders heb ik tot slot nog een kleurboek gekregen. Nu de Corona tijd nog langer lijkt te duren heb ik weer genoeg vrije tijd over om lekker creatief te zijn. Als laatste heeft mijn moeder ook twee A4’tjes met allemaal feitjes over mijn geboortedag (29 september 1994) gemaakt. Erg leuk om te lezen.

plantje pilea plant one of us is lying boek book reading okergeel

De cadeautjes van mijn broer heb ik dit jaar zelf uit mogen kiezen. Dat maakt ze gelukkig niet minder leuk. Ik heb namelijk het boek ‘One of us is lying’ gekregen. Hier ben ik erg benieuwd naar dus ik hoop deze snel open te kunnen slaan. Daarnaast heeft hij me ook het bekende pannenkoeken-plantje cadeau gegeven. Mijn broer is hovenier, dus ik vind het altijd wel leuk als hij iets groens cadeau geeft.

Belarus lekkernij sweets candy chocolate truffle suger coated cherries

Als laatste – maar zeker niet het minste – heb ik nog een onwijs leuk pakketje uit Wit-Rusland mogen ontvangen. Tijdens een internationaal event van mijn werk heb ik Olga leren kennen. Daarna zijn we contact blijven houden. Voor mijn verjaardag heeft ze me als totale verrassing een pakketje opgestuurd. Hierin zaten bovenstaande gesuikerde kersen, onwijs lekkere truffel chocolade, drie theedoeken en een magneetje van de stad waar zij vandaan komt. Tenminste, dat denk ik. Het staat er in het Russisch op, dus ik weet het niet zeker, haha.

Zoals je ziet ben ik ook dit jaar weer onwijs verwend. Wat bof ik toch maar met alle lieve mensen in mijn omgeving.

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *