What I got for my birthday

Ruim een week geleden (29 september) werd ik 23 jaar. Doordat ik nog verkouden was en me niet echt fit voelde heb ik het niet gevierd. Wel zijn mijn vriend en familieleden langs geweest en heb ik  toch een aantal mooie cadeaus gekregen die ik vandaag zal laten zien.

Te beginnen met de cadeaus die ik van mijn vriend heb gekregen. Aan hem vroeg ik autodropjes, zodat we het autodrop spel (wat ik vorig jaar met Sinterklaas van hem had gekregen) weer met echte snoepjes konden spelen. Hij vertelde me dat onze minst favoriete smaak (drop donders) waarschijnlijk ook de minst favoriete smaak van anderen waren, want ze waren blijkbaar erg moeilijk te verkrijgen. Ontzettend lief dat hij meerdere supermarkten is afgegaan om alle doosjes te scoren.<3

Ook kreeg ik van hem Ted Baker stationery. Het is inmiddels geloof ik geen geheim meer dat Ted Baker een van mijn favoriete merken is. Ik kreeg een set van drie notitieboekjes in verschillende printjes (die met de tijgers en papegaaien vind ik het leukst) en een set van 12 rosé gouden kleurpotloden waar allemaal leuke tekstjes opstaan. “TB or not TB” & “Stay sharp” hebben me hardop aan het lachen gekregen. Beide sets zijn zo mooi dat het bijna zonde is om ze te gebruiken.

Van mijn ouders kreeg ik deze rosé gouden Swarovski ring. Ik wilde al een lange tijd graag een ring, maar ik kon er nooit eentje vinden die ik mooi vond. Ik was altijd op zoek naar een fijne dunne ring met een leuke bewerking in het metaal. Uiteindelijk is mijn oog gevallen op deze ring van Swarovski met steentjes in verschillende vormen wat hem bijzonderder maakt.

Ook kreeg ik deze cupcake mix zodat ik binnenkort heerlijke cupcakes kan bakken en deze vervolgens ook kan versieren.

Omdat ik het altijd wel leuk vind om te knutselen en mijn moeder echt geen idee meer had wat ze aan mij moest geven, kreeg ik ook nog een pakje klei en een set om armbandjes te knopen. De armbandjes had ik op de dag van mijn verjaardag al gemaakt terwijl ik Heel Holland Bakt terug keek. Het was super eenvoudig en werkte bijna therapeutisch.

Verder kreeg ik nog een fles van mijn favoriete shampoo. Deze ontdekte ik per toeval in Engeland toen ik nieuwe shampoo nodig had en de lokale supermarkt een zeer krap assortiment had. Of het echt wat voor mijn haar doet weet ik niet, maar hij ruikt ontzettend lekker naar bubblegum. Mijn huidige fles is bijna op, dus deze komt goed van pas.

Iedere keer dat ik mijn moeder laat weten dat ik weer een mooi cijfer heb gehaald, grapt ze dat ik een studiebol ben. Volgens mij vind ze het stiekem wel leuk om zo’n studiebol als dochter te hebben, want dit whiteboard zal zeker een bijdrage leveren tijdens het studeren. Hierop schrijf ik belangrijke afspraken en hetgeen wat ik voor school nog moet doen. Lekker overzichtelijk en makkelijk om dingen op aan te passen doordat je het zo kunt wegvegen. Het whiteboard staat momenteel op mijn bureau tegen de muur en wordt al veel gebruikt.

Tot slot kreeg ik van mijn ouders een abonnement op de Glamour waar dit horloge als cadeau bij zat. Het is een rosé gouden horloge van Cluse met een grijze leren band. Mijn andere horloge was het cadeau wat ik kreeg toen ik mijn HAVO diploma had gehaald waardoor het sentimentele waarde heeft en ik hem absoluut niet weg wilt doen. Maar de laatste tijd begon ik hem toch erg grof te vinden, zeker bij de andere fijne sieraden die ik draag. Nu kan ik mijn “oude” horloge afwisselen met deze fijnere en minimalistische horloge.

Het linkse armbandje van Zinzi heb ik als cadeau van mijn broer gekregen. Ik heb hem zelf uit mogen kiezen en was blij verast toen ik hem ontving. In het echt is hij nog mooier dan op de website. Hij is veel dunner dan ik had verwacht waardoor ik hem mooi kan combineren met het rechtse armbandje wat ik in Oxford kocht als aandenken aan mijn minor in Engeland.

Van mijn familieleden heb ik geld gekregen zodat ik er zelf iets moois van kan kopen of kan sparen. Ik ben dit jaar dus weer behoorlijk verwend en erg dankbaar voor alles wat ik heb gekregen!

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *