Ik heb vakantie! Soort van…

zonnebril vakantie koffer glamour magazine handdoek strandlaken Ray Ban Aviator

Gisteren heb ik mijn laatste tentamen (Social Media Marketing) van dit collegejaar gehad. Normaal zou ik nu heel erg hard gaan juichen omdat dat betekend dat ik vakantie heb. Helaas is dat dit keer niet het geval en zal ik toch nog even door moeten bikkelen. Hoe dat komt en wat de plannen voor mijn vakantie zijn vertel ik in deze blogpost.

Het laatste tentamen staat voor mij altijd gelijk aan het begin van de zomervakantie. Helaas is dat dit keer niet het geval bij mij, wat een klein beetje mijn eigen schuld is. Ik heb volgende week namelijk nog behoorlijk wat deadlines van individuele opdrachten en een presentatie die nog gemaakt en voorbereid moet worden. Uiteraard heb ik de afgelopen weken/maanden niet stil gezeten en hier kei hard aan gewerkt, maar op een andere manier. Ik heb een nieuwe vaardigheid (programmeren) moeten leren om deze opdrachten uit te kunnen voeren en de papers te kunnen schrijven. Die vaardigheid heb ik nu – een soort van – onder de knie, maar die papers moeten nog wel geschreven worden evenals die presentatie. En daar ben ik de rest van de maand nog wel eventjes mee zoet, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het gewoon goed gaat komen.

Wat staat er daarna op de planning? Allereerst de Volvo Ocean Race Finish in Den Haag waar ik als Social Reporter van de afdeling Media en Communicatie aan de slag zal gaan. Hier heb ik super veel zin in en kijk ik heel erg naar uit. Ik kon helaas niet bij de inspiratie sessie aanwezig zijn dus ik ben benieuwd naar de mensen met wie ik in een team zit en veel zal samenwerken, en stiekem ook wel een beetje naar de kleding die we krijgen. Daarnaast zal ik ook vrijwilliger zijn bij het WK volleybal wat in verschillende steden in Nederland wordt georganiseerd.

Uiteraard ga ik heel veel hardlopen zodat ik mijn doel op 14 oktober kan verwezenlijken. Ook staan er een aantal wedstrijden op de planning. Aanstaande zaterdag loop ik 5 miles (8 km) tijdens de Veldhoven 10 miles, 1 juli steun ik het goede doel tijdens de Run for Kika (10 km) in Eindhoven, en op 25 augustus staat “de loop naar de pomp” in Meijerstad op de planning. Wellicht doe ik ook nog mee aan de Hypotheker beekloop en de Holapress valkenloop, maar die staan nog niet vast.

Ik ga deze zomer helaas niet op vakantie dus ik ga naast mijn hardlooptrainingen proberen  om zoveel mogelijk te relaxen en tot ontspanning te komen. Als ik op de warme Nederlandse dagen dan toch aan het zwembad wil leggen met een koude cola in mijn hand, ben ik gelukkig altijd welkom bij mijn ouders. Met hun zal ik ook zeker een paar dagtripjes maken, waarheen weten we nog niet.

Tot slot ga ik deze zomer ook lekker veel bloggen en weer een beetje vooruit werken aangezien ik in september ga beginnen met afstuderen aan mijn Master. Het afgelopen jaar was het niet altijd even makkelijk om naast mijn studie en sport ook nog jullie drie keer per week van een blog te voorzien. Een aantal blogposts achter de hand hebben of vooruit te plannen is dus zeker geen overbodige luxe. Als je nog een leuk onderwerp weet of iets waarover je graag wilt dat ik ga schrijven hoor ik het graag in de reacties.

Wat zijn jouw plannen voor deze zomer?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *