The Millennial Blogger stopt!

werkplek, bureau, desk, computer, imac, macbook, apple, work from home

Ja, dat lees je goed in de titel. www.themillennialblogger.nl zal stoppen. Trouwe lezers zullen misschien wel gemerkt hebben dat er de afgelopen tijd maar weinig blogs zijn verschenen.

Jarenlang heb ik ten minste drie blogs per week geschreven en onlangs ben ik het wat rustiger aan gaan doen. Door Corona waren er nog maar weinig leuke onderwerpen om over te schrijven, toch  voelde ik elke week druk om drie interessante blogs te plaatsen. Toen ik dat heb losgelaten voelde het alsof er een last van mijn schouders af viel. Het bloggen en schrijven vond (en vind ik nog steeds) onwijs leuk om te doen. Echter kostte deze blog me sinds ik fulltime werk te veel tijd om bij te houden. In plaats van blogs schrijven omdat ik dat leuk vind werd het een verplichting. Vanaf het moment dat ik dat losliet heb ik nog maar weinig blogs geschreven. Ik heb er andere interesses bijgekregen en het bloggen niet zoveel gemist als ik had verwacht.

Vandaar dat ik besloten heb om te stoppen met bloggen. www.themillennialblogger.nl zal nog tot juli online blijven, daarna gaat hij de lucht uit. Vind je het leuk om me te blijven volgen? Dan kan dat natuurlijk! Op instagram.com/cendrenna post ik meerdere keren per week mijn hardloopupdates en op instagram.com/sanny.sparks deel ik alles wat boek-gerelateerd is. Op Hebban.nl en op playwatchread.nl zal ik mijn boek recensies in de toekomst blijven delen. Hopelijk zie ik je daar en anders wil ik je onwijs bedanken voor je steun en het lezen van mijn blogs in de afgelopen jaren.

Cheers!
Sandra-Anna

Geplaatst in: Life

Een gedachte over “The Millennial Blogger stopt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *