5x last-minute cadeautips voor moederdag

Moederdag flowers bloemen thee tea

Aanstaande zondag worden alle lieve moeders in Nederland even extra verwend als bedankje voor alle liefde die ze schenken. Op deze dag krijgen zij waardering voor alles wat zij voor hun kinderen hebben gedaan. Zondag 13 mei is het weer moederdag en als je nu lichtelijk in paniek raakt omdat je hier eventjes niet aan had gedacht, dan wil ik je geruststellen met deze 5 last-minute cadeautips waar jij jouw moeder mee kan verrassen.

Liefde gaat door de maag

Niet alleen je mannen, maar ook moeders houden van lekkere dingen op zijn tijd. Duik de keuken in en maak de favoriete taart of het lievelingstoetje van je moeder. Hiermee laat je niet alleen zien dat jij lekker kunt bakken, maar ook dat je weet wat je moeder lekker vind. Moeders mogen best verwend worden met iets lekkers. Ben je echt geen keukenprinses? Dan kun je haar natuurlijk ook altijd een kookboek cadeau doen met lekkere recepten die ze zelf uit kan proberen.

Quality-time

Spendeer wat quality time met je moeder en geef haar een lekkere high-tea of een gezellig dagje weg voor jullie twee cadeau. Waarschijnlijk heb je het de afgelopen tijd erg druk gehad met van alles en nog wat, des te blijer dat je moeder zal zijn als je even tijd voor haar vrij maakt om er samen een leuke (mid)dag van te maken.

Leesvoer

Als jouw moeder een echte boekenwurm is vind ze het vast heel erg leuk om een leesboek of boekenbon cadeau te krijgen. Maar ook als jouw moeder niet altijd met haar neus in de boeken zit kun je haar leesvoer geven zoals een roman die ze op vakantie kan lezen. Als lange verhalen niets voor haar zijn kun je uitwijken naar een tijdschrift. Er zijn inmiddels zoveel niches dat over ieder ontwerp wel een magazine te vinden valt. Niet iedereen houdt van lezen, maar de meesten vinden het wel leuk om korte stukjes te lezen over een onderwerp wat hen interesseert.

Parfum

Een moeder kun je ook altijd wel blij maken met een lekkere geur. Koop haar favoriete parfum of verras haar met een nieuwe geur die ze nog moet ontdekken. Parfums heb je in alle categorieën en prijsklassen waardoor je niet diep in de buidel hoeft te tasten als je op noodles aan het leven bent. Zelf vind ik dat de Etos altijd fijne aanbiedingen heeft waardoor (duurdere) merken soms heel erg betaalbaar zijn.

Bad/douche cadeau set

Moeders zijn vaak de hele dag voor anderen aan het zorgen en rennen van hot naar her. Niets is voor hen fijner om aan het eind van de dag nog even een momentje voor zichzelf te nemen om ook eventjes te kunnen ontspannen. Hoe kan dit nu beter dan in een lekker bad met kaarsjes aan en een boekje erbij. Heb jij een moeder die graag even tot rust komt in bad? Geef haar dan een cadeau set met lekkere badproducten cadeau, bijvoorbeeld van Lush of Rituals. Als ze geen bad heeft zou je haar ook een doucheset cadeau kunnen geven met een lekkere douchegel en puff. Ook geschikt voor moeders die alleen van functionele cadeaus houden.

Weet je echt niets en heb je geen tijd meer om een cadeau te scoren? Bloemen, een ontbijtje op bed en chocolade doen het natuurlijk ook altijd goed als moederdagcadeau. En ben je niet in de gelegenheid om je moeder te bezoeken? Dan zal ze het vast heel erg waarderen als je haar eventjes opbelt om haar een fijne dag te wensen.

Waar ga jij jouw moeder dit jaar mee verwennen?

Cheers!
Sandra-Anna

3 gedachten over “5x last-minute cadeautips voor moederdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *