Gepersonaliseerde wanddecoratie voor aan je muur

Canvas PSV stadion football soccer stadium Philips Eindhoven architecture minimalistic

Wanddecoratie zorgt er natuurlijk voor dat jouw witte muren niet zo saai zijn. Daarnaast geeft het ook heel veel sfeer en karakter aan je woonruimte. Je kunt het daarmee helemaal ‘eigen’ maken en aankleden naar jouw stijl. Wanddecoratie kan gewoon mooi zijn, een herinnering hebben of je laten wegdromen. De enige functie die het heeft is ervoor zorgen dat je blij wordt als je ernaar kijkt. Door je wanddecoratie niet in een woonwinkel te kopen maar zelf te laten maken kun je het helemaal personaliseren en aanpassen naar jouw wensen.

Onze nieuwste aanwinst voor aan de muur is bovenstaande prachtige canvas die ik heb gekregen van drukwerknodig.nl. Een lange tijd hebben we nagedacht over wat we willen afbeelden op het canvas. Mooie foto’s van plekken waar we naartoe geweest zijn hebben we niet daarom leek foto van ons twee (mij en mijn vriend) ons wel leuk. Helaas konden wij geen foto vinden die kwalitatief goed genoeg was en waar we allebei leuk opstonden. Uiteindelijk ontstond het idee om een foto van Eindhoven te nemen.

We houden allebei van deze stad; het is de plek waar we elkaar leerde kennen en waar we voor het eerst gingen samenwonen. Wij voelen ons thuis in Eindhoven. Een mooie luchtfoto van de Blob leek me wel wat, maar uiteindelijk vond ik dat het teveel zou lijken op een canvas van New York wat we al hebben. Deze foto van het PSV stadion is minimalistisch en mooi door zijn eenvoud. Bovendien zijn we allebei supporters van deze voetbalclub en zullen we het stadion dadelijk niet meer vanaf ons balkon kunnen zien. Deze foto geeft rust en als design liefhebber houdt ik van mooie architectuur. Voor ons is het meteen duidelijk dat het om het PSV stadion gaat, maar een kleine poll op Instagram heeft uitgewezen dat niet iedereen het er direct in herkent. Voor mijn gevoel is het daarom niet heel schreeuwerig, maar juist heel stijlvol.

Het canvas was echt heel erg snel thuisbezorgd. Het is vrij gebruikelijk om tien werkdagen te moeten wachten op een gepersonaliseerd product. Echter had ik deze al binnen een week in huis. Bovendien werd hij ook stevig verpakt in bubbeltjesplastic en er zat schuim op de hoekjes om deze te beschermen. Het meeste onder de indruk ben ik toch wel van de printkwaliteit. Door de structuur van het canvas kan dit wel eens minder mooi zijn en kleuren kunnen doffer worden. Bovendien kan de foto ook een stuk lichter of donkerder uitpakken. Dat is allemaal niet het geval bij Drukwerknodig.nl. De kwaliteit van de print is echt waanzinnig goed. Je kunt duidelijk zien dat ze niet hebben bezuinigd op inkt en de kleuren zeer intens zijn. De kwaliteit van de print is net zo goed als de foto op mijn scherm.

Wat ik ook heel erg fijn vind is dat de service bij Drukwerknodig.nl echt top is. Als je niet tevreden bent wordt er meteen een passende oplossing aangeboden. Je kunt zowel zakelijk als particulier drukwerk bestellen. Mijn ervaring was zeer prettig waardoor ik hun echt zou aanraden als je opzoek bent naar mooie wanddecoratie (ze hebben meer dan alleen canvassen) of bijvoorbeeld een boek (of scriptie) wilt laten drukken – dat is immers hun specialiteit. Ik kan in ieder geval niet wachten totdat ik over een paar weekjes verhuisd ben en dit prachtige doek aan mijn muur hangt.

Heb jij ook gepersonaliseerde wanddecoratie aan je muur hangen?

Cheers!
Sandra-Anna

*Dit canvas heb ik gekregen van drukwerknodig.nl in ruil voor deze blogpost; ik word hier niet voor betaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *