Christmas giftguide

Vandaag is het 1 december, nog precies 25 dagen tot het Kerst is. Dat betekend ook dat de meeste mensen inmiddels al flink aan het shoppen geslagen zijn om de eerste kerstinkopen van dit jaar te doen. Onder de boom moeten immers prachtig ingepakte cadeautjes verschijnen. Voor degene waarvoor je geen idee hebt wat je hem/haar cadeau moet geven of om wat inspiratie op te doen, heb ik hier een aantal (betaalbare!) cadeau’s geselecteerd die het bij de meeste wel goed zullen doen.

Champagne

Nog geen week nadat we de geboorte van Jezus hebben gevierd zal de lucht rijkelijk gekleurd zijn door al het vuurwerk wat massaal wordt afgestoken. Wat is er nu typischer dan vuurwerk afsteken en oliebollen eten om het nieuwe jaar te vieren? Een fles champagne open knallen! Leuk om cadeau te geven aan degene waarmee jij graag de jaarwisseling wilt vieren. En voor degene die niet van champagne houden, zijn er ook even mooie flessen Cava zoals deze voor €9,- van de HEMA.

Foto album 2017

De meeste mensen maken na een mooie reis een foto album om al hun vakantie foto’s vast te laten leggen en niet digitaal te laten verstoffen. Maar je kunt natuurlijk ook je vriend, beste vriendin of moeder verassen met een foto album van al jullie mooie momenten samen van het afgelopen jaar. Sinds mijn eerste city trip met mijn ouders legt mijn moeder onze vakanties vast in een foto album van Pixum. Dit was destijds de goedkoopste aanbieder en om alle boeken in de kast “hetzelfde” te houden, hebben we trouw ieder jaar hier een album laten maken. Een paar maanden terug mocht ik van Saal Digitaal (#gekregen) een album maken en natuurlijk had ik net daarvoor het album van mijn vakantie af. Toen besloot ik om een net als de plakboeken van vroeger een album te maken met al mijn mooie momenten van 2017. In dit album staan foto’s van mijn diploma uitreiking, vrijwilligerswerk bij WEURO, de ballonvaart die ik samen met mijn vriend heb gemaakt en onze vakantie naar Lyon. Ik vind het veel leuker om hier naar terug te kijken omdat dit momenten zijn (oké, mijn diploma uitreiking misschien dan niet) die je normaal gesproken anders zou “vergeten.” Je kunt wel merken dat de kwaliteit van dit album veel beter is; zo zijn de bladzijden veel dikker en als je voor glossy papier kiest spat de foto echt van het papier af (dit is niet het geval bij het matte papier helaas). Net als bij Ryan Air moet je voor veel opties zoals glossy papier, dikker papier of een gewatteerde voorkant wat extra betalen, maar hierdoor kun je het natuurlijk wel zo goedkoop en duur maken als je zelf wilt.

Geurkaars

Het begint buiten steeds donkerder en grauwer te worden. Toen ik vanochtend de gordijnen open deed om wat licht mijn kamer in te laten komen, miste ik het zonnetje dat vrolijk naar binnen schijnt. Tijd om het wat gezelliger in huis te maken. Geurkaarsen zijn hier erg geschikt voor. Ze maken je huis niet alleen sfeervoller door het mooie kaarslicht, maar laten ook nog een lekkere geur achter. Zeer geschikt voor alle huismussen onder ons.

Chromecast

In het verleden heb ik al een aantal mensen blij gemaakt met een Chromecast. Dit is een superhandig apparaatje van Google dat je met een USB kunt aansluiten op je Smart TV. Hierdoor kun je niet alleen vanaf je telefoon, tablet of laptop YouTube filmpjes naar je TV streamen en Netflix gemakkelijk afspelen, maar ook RTL programma’s terug kijken en als je Android of Windows hebt kun je ook je scherm spiegelen op je TV. Hier wordt hij veelvoudig gebruikt en kunnen wij een leven zonder niet meer voorstellen. Hij is super eenvoudig in gebruik, het enige wat je verder nog nodig hebt is een WiFi verbinding. Een Chromecast kost €39,- maar er zijn vaak acties waarbij je hem voor €32,- kunt krijgen.

Kaartjes Univé Gymgala: A Touch of Gold

Op 29 december vindt weer het jaarlijkse Univé Gymgala plaats. Net als vorig jaar zal deze spetterende show plaats vinden in de Ziggo Dome. Voor iedere turn of gymsport liefhebber is dit een evenement om naar uit te kijken. Met demonstraties van onze turn helden zoals Epke Zonderland en Sanne Wevers, maar ook de twee trampoline springsters van Nederlandse bodem die afgelopen maand Wereld Kampioen zijn geworden zullen hun kunsten laten zien. Ook is er een podium voor toppers uit het buitenland, en dat allemaal in een spectaculair jasje waar een echte show van is gemaakt. Ik ben er dit jaar in ieder geval bij (heb kaartjes voor de 1e rij, OMG!) en heb er ontzettend veel zin in! Kaartjes zijn te koop vanaf €25,- per stuk.

Kijk jij al uit naar Kerstmis? En wat hoop jij dit jaar onder de boom te vinden?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *