Ik ga het anders doen, wat verandert er en wat blijft er hetzelfde?

The Millennial Blogger iPad Pro Apple Pencil Ted Baker notebook pencils potloden bril flatlay

Al ruim een half jaar ben ik vol enthousiasme aan het bloggen. Ondanks dat ik een erg druk leven heb, heb ik het voor elkaar gekregen om iedere week weer drie nieuwe blogs online te zetten. Echter ben ik nu op het punt aangekomen dat ik ben gaan reflecteren op de afgelopen maanden. Welke content heb ik gecreëerd en waar werd/word ik het meest gelukkig van? Ik heb besloten dat ik een aantal dingen ga veranderen.

Wat gaat er veranderen?

De grootste verandering die jullie zullen gaan merken is de content die ik schrijf. In de afgelopen maanden heb ik twee keer per maand op maandag een artikel geschreven wat over turnen gaat. Met als enige uitzondering wanneer ik een wedstrijd had en het WK van Montreal. Ik merk dat ik schrijven over sport – en dan heb ik het over turnen en hardlopen – en mijn weg naar mijn doelen het leukste vind en hier het meest plezier uit haal. Voor mij is het natuurlijk ook leuk om deze verslagen later terug te lezen. Ik zal in de toekomst dus meer over deze onderwerpen gaan schrijven. Niet alleen de verhalen over mijn trainingen en wedstrijden, maar ook tips en motiverende woorden voor jullie. Meer sport-gerelateerde artikelen, betekend ook dat andere onderwerpen hier plaats voor moeten maken. Ik heb daarom besloten dat ik minder of geen (hier ben ik nog niet helemaal uit) Movie Monday’s ga schrijven en ook niet meer consequent twee keer per maand een Doodle of the Day. Doordat ik nu doodle omdat het ‘moet’ in plaats van omdat ik er zin in heb, kan ik er niet echt de tijd voor nemen waardoor het resultaat niet de kwaliteit is die ik graag zou willen zien. Ik vind het jammer om iets te publiceren waar ik niet trots op ben, vandaar dat deze dus ook minder vaak zullen verschijnen. Ook zal ik mijn social media kanalen meer in gaat zetten om jullie op de hoogte te houden van mijn blog updates. Volg jij me al op Instagram, Twitter, Bloglovin’ en YouTube?

Wat blijft er hetzelfde?

Uiteraard blijft de liefde die ik erin stop hetzelfde. Sterker nog, dit zal alleen maar meer worden nu ik meer over onderwerpen ga schrijven waar ik enorm gepassioneerd over ben. Het upload schema blijft ook hetzelfde. Er zal nog steeds iedere maandag, woensdag en vrijdag een artikel verschijnen op themillennialblogger.nl. Ook de upload tijd (om 12 uur ’s middags) blijft hetzelfde, hier verandert dus helemaal niets aan.

En verder…

Misschien is het je al opgevallen, maar de lay-out heeft ook wat kleine aanpassingen gehad. Zo heb ik nu bovenin de menubalk kopjes gemaakt waardoor je gemakkelijk kunt navigeren naar alle onderwerpen waar ik over schrijf en heb ik in de zijbalk mijn socials toegevoegd. Om deze veranderingen te vieren – en om jouw als lezer te bedanken – zal er aanstaande vrijdag een winactie online komen op mijn blog en op mijn Instagram account. Houd deze dus goed in de gaten om kans te maken op een leuke prijs! 🙂

Laat me vooral weten wat jij van deze veranderingen vindt en wat jij graag zou willen lezen. Je kunt een reactie hieronder achterlaten (vind ik leuk) of me een mailtje sturen naar contact@themillennialblogger.nl.

Cheers!
Sandra-Anna

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *