Meest inspirerende social influencers

Als toekomst student New Media Design ben ik ontzettend geïnteresseerd in social media, de invloed ervan, maar ook in social influencers. Ik besteed dagelijks behoorlijk wat tijd aan het lezen van blogs, bekijken van Instagram posts en YouTube video’s. Het is niet alleen interessant om te zien wat anderen te vertellen hebben, maar vaak ook erg inspirerend. Dit zijn voor mij de negen meest inspirerende social influencers in no particular order.

Annemerel – Annemerel.com
Annemerel is een echte hardloop junkie met een passie voor schrijven. Al 14 jaar schrijft ze dagelijks een blog op haar website waarmee ze anderen inspireert om ook de deur uit te gaan met de hardloopschoenen aan. Na Vlagmas is ze dagelijks gaan vloggen. Ik moet bekennen dat dit mijn favoriete video’s zijn, en de enige vlogs die ik bekijk. Ook voor iemand die geen interesse heeft in hardlopen is zij het volgen waard!

Bram Verhofstad – Bram Verhofstad
Vele – met name Britse – turners hebben een eigen vlogkanaal op YouTube waarin ze video’s over hun trainingen laten zien en verschillende turn-gerelateerde challenges doen. Bram is by far mijn favoriet. Niet alleen omdat hij Nederlands is (zijn video’s zijn wel in het Engels) maar ook omdat hij altijd zo enthousiast is. Het is leuk om te zien hoe blij hij kan zijn na een goede training, ook vind ik het erg interessant om zijn traject te volgen en hoop ik dat hij het nog ver schopt in de turnwereld.

William Paterson – Instagram: willpat, YouTube: Will Paterson
Will is een logo designer en handlettering artist. Zijn Instagram feed is een showcase van alles wat hij heeft gemaakt, van oefeningen voor hemzelf tot clientwork. Zijn werk is echt een bron van inspiratie voor me. Bovendien maakt hij zeer leerzame video’s waar ik veel waardevolle tips uithaal die ik gebruik als ik zelf in Illustrator bezig ben.

Zoe – Zoe’s Fancy Cakes
Zoe is gespecialiseerd in het versieren van taarten, en met name erg goed in het maken van figuren uit fondant. Op haar YouTube kanaal heeft ze tutorials en laat ze zien hoe jij thuis zelf de figuurtjes ook kan maken. De meeste zijn erg gedetailleerd en zonde om op te eten.

Shay Mitchell – Shay Mitchell
Shay is actrice en speelt onder andere Emily in Pretty Little Liars, daarnaast heeft ze zelf ook een ontzettend leuke persoonlijkheid die je terug vindt op haar kanaal. Ze heeft erg diverse video’s van food gerelateerd tot vlogs van haar vakantie. Ook haar werk komt regelmatig terug doordat ze bijvoorbeeld een set tour heeft gegeven. De leukste video’s vind ik toch echt degene met Sammy (haar personal assistent) erin, humor gegarandeerd.

The Hard Way To Success – TheHardWayToSuccess
Dit YouTube kanaal maakt video’s van 20 minuten over onze helden. Zij filmen het verhaal van nationale en internationale turners en hun weg naar de top. Vaak gaat dit gepaard met verschillende tegenslagen die ze hebben moeten overwinnen. Altijd erg interessant en inspirerend. Video’s zijn Nederlandstalig of beschikbaar met Nederlandse ondertiteling.

Lieke Wevers – Lieke Wevers
Ik denk dat de meeste haar inmiddels kennen als het zusje van Sanne, maar ook Lieke heeft het in haar carrière als turnster al ver geschopt. In haar Instastories laat ze zien hoe ze traint en wat ze allemaal doet om zo fit te blijven.

Annegien Schilling – fetching_tigerss
Annegien is pas 17 jaar en van Nederlandse bodem, maar nu al ontzettend getalenteerd. Haar foto’s laten niet de wereld zien zoals hij is, maar een echte fantasie wereld waarin je heerlijk kunt wegdromen. De werkelijkheid is niet altijd zoals hij is. Een echte aanrader die je zeker even moet bekijken! Ook als niet geïnteresseerd bent in fotografie.

Francois Dourlen – Les Photos De Francois
Een Franse fotograaf met een hele eigen stijl. Hij creëert geen fantasie wereld, maar maakt de realiteit af met iconische beelden op zijn telefoon. Zijn foto’s zijn altijd verassend, grappig en goed geslaagd.

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *