What I’ve been watching #27

Netflix bed benen series films kijken

In de afgelopen maand keek ik een aantal héle goede series waar ik van heb genoten. Daarnaast staan er helaas ook weer twee ietwat teleurstellende films in het rijtje. Benieuwd wat ik de afgelopen maand op Netflix heb gekeken? Lees dan verder.

About Time 

Als Tim 21 is komt hij erachter dat alle mannen in zijn familie een gave bezitten; ze kunnen terug in de tijd gaan om gebeurtenissen ongedaan te maken. Tim besluit om hier gebruik van te maken en er zo voor te zorgen dat hij eindelijk een vriendin krijgt. Deze film was eigenlijk best leuk! Doordat Tim een heel klungelig karakter is komt hij in veel ongemakkelijke situaties terecht wat voor humor zorgt. Het verhaal was ook best prima en had zelfs nog wat diepgang.

The Legend of Korra – 

Nadat Aang is overleden wordt zijn geest gereïncarneerd in Korra; de nieuwe Avatar. Zij moet ervoor zorgen dat Republic City veilig is van al het kwaad. Zowel de fysieke als de geesten wereld. The Legend of Korra is best vergelijkbaar met The Last Airbender. Als je deze laatst genoemde serie leuk vind, dan ga je the Legend of Korra ook leuk vinden. De held in dit verhaal is een vrouw en net als Aang heeft zij vrienden die haar bijstaan. Een animatie serie vol humor en actie.

La Casa De Papel 

De Professor heeft het helemaal tot in de puntjes uitgedacht; de allergrootste roof in de geschiedenis van de mensheid. Hij heeft alles heel erg nauwkeurig gepland om de Royal Mint of Spain te beroven en er met €2,4 biljoen Euro er vandoor te gaan. Je volgt zowel de gijzelaars en gegijzelde in het gebouw, als de rechercheur die de leiding heeft en erachter moet zien te komen wie erachter zit, als de professor die alles heeft gepland en steeds in actie moet komen om niet betrapt te worden. De serie is onwijs spannend en zit heel goed in elkaar. Ik dacht eerst dat het niets voor mij zou zijn, maar na een aflevering te hebben gekeken was ik om. Hij is Spaanstalig, maar als je daar geen problemen mee hebt moet je deze echt gaan kijken.

Enola Holmes 

Enola leidt een opmerkelijk leven dat totaal anders is dan die van de meeste meisjes van haar leeftijd. Dan verdwijnt haar moeder opeens. Enola schakelt de hulp van haar broers Mycroft en Sherlock Holmes die vast en zeker haar moeder weer kunnen vinden. Ik had een leuke detective film verwacht en alhoewel die elementen er zeker wel inzitten, viel het toch tegen. Er zat ook minder humor in dan de trailer deed vermoeden. Ik vond het best een oké film, maar totaal niet vergelijkbaar met de serie Sherlock Holmes. Daardoor was het waarschijnlijk zo’n tegenvaller voor ons.

Fate: The Winx Saga 

Bloom komt er als 16-jarige tiener achter dat ze eigenlijk een vuur-elf is. In de andere wereld gaat ze naar Alfea waar ze zal leren om haar krachten onder controle te krijgen. Daar sluit ze bijzondere vriendschappen en vormt de Burned Ones een dodelijke bedreiging voor iedereen. Fate is een life action versie van de bekende tekenserie Winx. Ik moet hier wel bijzeggen dat het erop is geïnspireerd en geen exacte kopie. Het is ook duidelijk te merken dat deze serie een oudere doelgroep heeft en echt niet voor kinderen is bedoeld. Het zit vol humor, vriendschap, liefde, actie en spanning. Als je van series zoals Shadow Hunters houdt, dan zul je deze ook fantastisch vinden.

Wat heb jij de afgelopen maand gekeken?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *