Clinique Fit bootcamp + tips van topturnster Lieke Wevers

Lieke Wevers Dutch Gymnastics turnen CliniqueFit Bijenkorf make-up

Clinique heeft een nieuwe make-up lijn geïntroduceerd speciaal voor sportieve chicks genaamd Clinique Fit. Deze lijn bevat allemaal producten die je voor, tijdens of na het sporten kunt gebruiken om er flawless uit te zien. Puck Moonen, Lieke Wevers, Nadine Visser en Maria Verschoor zijn vier topatleten die deze producten ook gebruiken en het gezicht zijn van Clinique Fit. Ik werd door Francien en Joyce van Girlslove2run uitgenodigd om naar Den Haag af te reizen om daar de nieuwe producten te testen tijdens een bootcamp en voor een meet en greet met Lieke Wevers. Daar zei ik geen ‘nee’ tegen natuurlijk.

In de Bijenkorf in Den Haag werd ik bij de Clinique counter vriendelijk ontvangen door het team. Ik kreeg een sapje aangeboden en een goodiebag uitgereikt. Daarin zat het t-shirt wat wij tijdens de bootcamp aan moesten doen, een zweetbandje en een biddon die al gevuld was met water. Die kwam later goed van pas. Tijdens de meet en greet met Lieke mochten we haar vragen stellen en met haar op de foto gaan. Ze was heel lief voor de jonge meiden die begon te giechelen van de zenuwen en nam uitgebreid de tijd voor iedereen.

Omdat ik nog steeds kamp met vervelende blaren die ervoor zorgen dat ik minder aan de brug kan trainen dan ik zou willen, vroeg ik Lieke hoe zij ervoor zorgt dat ze haar handen heel houdt. Ze moest even lachen en vertelde me dat ze een product voor luieruitslag gebruikt wat je gewoon bij de Kruitvat kunt kopen op de babyafdeling. Zelf heeft ze heel veel zalfjes en andere smeerseltjes geprobeerd  maar raadde mij Sudocrem aan. Deze crême zorgt voor een snel herstel van de huid. Het is wel even uitkijken als je naar bed gaat, want anders zitten heel je lakens onder. Maar wat je volgens Lieke het beste kunt doen is doorgaan totdat je voelt dat er een blaar aan zit te komen en dan stoppen. Dan heeft de huid tijd om te genezen en kun je de volgende dag weer aan de slag. Als je eenmaal een blaar hebt moet je toch een training overslaan voordat je weer aan de brug kunt gaan hangen.

Vervolgens werden de producten een voor een aan ons geïntroduceerd en werden we door de visagisten opgemaakt. Toen we allemaal een egale huid, roze lippen en lange wimpers hadden maakten we nog even een paar groepsfoto’s en gingen vervolgens naar buiten voor de bootcamp. Het begon met een warming-up van dribbelen, jumping-jacks, knieheften en squads. Vervolgens gingen we twee keer een circuit doen; van touwtje springen tot aan planken. Ik merkte dat mijn benen het goed vol konden houden, mijn armen hadden er iets meer moeite mee. Maar echt zwaar had ik het gelukkig niet. Ook toen we daarna nog een trainingen gingen doen waarin we 20 seconden een oefening moesten doen om vervolgens 10 seconden te rusten, en dat voor tien herhalingen. De oefeningen die we moesten afwisselen waren burpees en een lage plank. Om toch mee te kunnen doen ondanks mijn “geblesseerde” pols deed ik de burpees maar op een arm.

Na de bootcamp training was het weer tijd voor een touch-up van onze make-up. We kregen een hydraterende spray in ons gezicht, gevolgd door een matte poeder die roodheden camoufleert. Bij mij bleef de make-up tijdens de work-out wel zitten en zag je alleen nog de rode ondertoon van mijn huid. Maar echt fool proof is hij niet, want het gezicht van een van de andere meiden had nog steeds de kleur van een tomaat.

Heb jij de nieuwe Clinique Fit producten al geprobeerd?

Cheers!
Sandra-Anna

2 gedachten over “Clinique Fit bootcamp + tips van topturnster Lieke Wevers

    • admin schreef:

      De bootcamp training was ook echt heel erg leuk om te doen, zeker met zo’n gezellig groepje fanatieke meiden. Moet je zeker een keertje gaan proberen! Liefs, Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *