Hoe ik mijn hardloopherinneringen bewaar

Medailles medals Marathon van Tilburg Studentensport Nederland Turnen goud winnen hardlopen

Inmiddels heb ik al aan heel wat hardloopwedstrijden deel genomen. Zelfs in dit bijzondere jaar heb ik nog twee echte wedstrijden kunnen lopen. Sommigen lopers hangen hun medailles aan de muur, anderen stoppen hem in een oude schoenendoos. Omdat ik het nog steeds erg bijzonder vind dat ik in staat ben om al deze afstanden te lopen bewaar ik alles netjes. In deze blog laat ik zien hoe ik dat doe.

Startnummers bib number

Startnummers

Mijn startnummers heb ik allemaal in een mapje met inschuifhoezen zitten. Ik wilde mijn eerste wel bewaren als herinnering en had deze map nog in de kast liggen. Voorin zitten alle startnummers van mijn hardloopwedstrijd en achterin heb ik er nog een aantal van het turnen zitten. Niet allemaal, omdat ik ze daar vaak vergeet mee te nemen. Ik bewaar mijn startnummers omdat je niet bij alle wedstrijden een medaille krijgt, maar doorgaans wel een startnummer. Ik heb een aantal keer een heel mooi PR gelopen op een wedstrijd waarbij je geen medaille kreeg. Op deze manier heb ik er dan alsnog een tastbare herinnering aan.

race verslag hardloopwedstrijd

Race verslagen

Na iedere hardloopwedstrijd die ik loop verschijnt er hier op mijn blog een race verslag. Tijdens het lopen vind ik het vaak leuk om al te bedenken wat ik dan ga schrijven. Naar idee van mijn moeder heb ik een plakboek gekocht waar ik al deze race verslagen in plak. Daarnaast plak ik er meestal ook wel een paar fotootjes bij en een kaartje waarop staat welke afstand, tijd en met welke pace ik heb gelopen. Dit lijkt me erg leuk om later terug te zien. Mijn eerste plakboek is inmiddels al bijna vol.

medailles medals running race gymnastics

Medailles

Al mijn medailles bewaar ik in dit glazen kistje wat ik twee jaar geleden bij de HEMA heb gekocht. Hij is vrij groot waardoor er veel medailles inpassen. In eerste instantie hadden alle ‘soorten’ medailles een eigen plekje in dit kistje, maar inmiddels niet meer. Dat komt door de enorme medaille van de CPC die niet op de ‘juiste’ plek paste. Links achterin heb ik nog wel mijn turnmedailles zitten. Als je Nederlands Studenten Kampioen wordt, dan mag je daar wel een beetje trots op zijn. Het kistje heeft overigens ook een deksel dus ik hoef ze niet steeds af te stoffen. Over medailles gesproken, in de achterkant van al mijn medailles heb ik zelf de gelopen tijd gegraveerd.

Medaille Eindhoven halve marathon

Halve marathon Eindhoven

Mijn medaille van de halve marathon van Eindhoven 2019 heb ik ingelijst. Dit was voor mij een hele bijzondere wedstrijd. Ondanks dat ik daarvoor al succesvol een halve marathon had gelopen, voelde deze een beetje alsof het nu of nooit was. Daarnaast was het ook onwijs zwaar waardoor ik ontzettend blij was dat ik de finish heb weten te halen. Ik ben absoluut niet tevreden met het eindresultaat, maar wel erg trots dat ik hem heb uitgelopen. Om mezelf dagelijks te laten  herinneren aan het doorzettingsvermogen wat ik heb, heb ik deze medaille dus ingelijst. Daarnaast vind ik de medaille ook oprecht onwijs mooi en woon ik in Eindhoven waardoor het leuk is om de plattegrond op de achtergrond te hebben. Die heb ik overigens zelf gemaakt wat me heel wat uren heeft gekost.

Hoe bewaar jij jouw hardloopherinneringen?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *