Review: Nathan Zipster

Nathan Zipster blauw running hardlopen flipbelt

Al jaren loop ik met een look-a-like Flipbelt die ik voor een paar Euro bij AlieExpress heb gekocht. Tijdens het hardlopen kon ik hier al mijn spullen zoals sleutels en telefoon in kwijt. Ook mijn gelletjes voor onderweg stopte ik in die band. Inmiddels heb ik een upgrade: de Nathan Zipster. Vandaag vertel ik je wat er ervan vind.

De Nathan Zipster heeft vier vakjes waarvan twee met rits. Hier ben ik erg blij mee, want daar kan ik waardevolle spullen instoppen zonder dat ik bang hoef te zijn ze kwijt te raken. In het voorste vakje stop ik mijn sleutels en pasjes. In het achterste vak doe ik mijn telefoon. Ik vind het prettig om deze op mijn onderrug te dragen. Ik heb een iPhone 11 en deze past er nét in. Als hij een of twee millimeter groter zou zijn, dan zou hij er waarschijnlijk niet in passen. Dat ik deze spullen achter een ritsje kan doen geeft me een veilig gevoel.

Ondanks dat dit helemaal niet nodig is, want de zakjes zijn stevig en sluiten erg goed. De opening van de andere twee vakken zijn horizontaal, maar de flapjes overlappen een paar centimeter waardoor hier niets zomaar uitvalt. Sterker nog; als ik iets kleins in het vakje stop verschuift dit niet eens. Bovendien kan er best veel in. Aan een kant kon ik met gemak twee gelletjes kwijt. Een eiwitreep heb ik ook een keer meegenomen (in het voorste vakje met rits), maar deze kwam er wel een beetje geplet uit.

Ik heb de Nathan Zipster in maat S. Hiervoor heb ik niet de maattabel gebruikt, maar gewoon mijn eigen kledingmaat genomen. Wat mij betreft is deze maat goed. Hij zit niet mega strak en ook niet veel te los. Alles blijft goed op zijn plek zitten; mijn telefoon klettert bijvoorbeeld niet op en neer en mijn sleutels rinkelen niet. Wel merk ik dat hij bij sommige broekjes omhoog kruipt. Bij mijn vorige hardloopriem had ik hier ook last van, dus ik denk dat dit aan de broekjes ligt en niet aan de Zipster. Ik wil nog proberen om er met een lijmpistool wat puntjes lijm aan de binnenkant te doen. Ik zie vaak dat dit een soort anti-slip effect kan hebben. Het zou natuurlijk fijn zijn als hij bij al mijn broekjes goed blijft zitten.

Ik ben in ieder geval erg tevreden over de Nathan Zipster. De kleur is niet helemaal mijn ding (ik heb deze gekregen via een winactie), maar dat zie ik door de vingers. Hij zit comfortabel en ik kan er alles in kwijt wat ik tijdens het hardlopen mee wil nemen. Sinds ik hem heb, heb ik dan ook geen rondje meer zonder gelopen.

Hoe neem jij jouw spullen mee tijdens het hardlopen?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *