Review: Rucanor drinkgordel

Rucanor drinkgordel drinking belt hardlopen water

Toen ik voor de zoveelste keer tijdens een wedstrijd met een waterflesje in mijn hand in het startvak stond werd ik geadviseerd om een drinkgordel te nemen. Deze van Rucanor zou goed blijven zitten en heel fijn in gebruik zijn. Hierdoor zou ik niet meer met een flesje water in mijn hand hoeven te lopen en dat leek me wel prettig. Ik kreeg deze drinkgordel cadeau voor mijn verjaardag en testte hem uit.

Ik ging voor een rondje van 5km en vulde allebei de flesjes. Op dat moment had ik het water niet nodig, maar ik wilde hem testen voordat ik hem tijdens de halve marathon zou dragen. Ik deed hem behoorlijk strak op mijn heupen over het shirt en vestje wat ik droeg. Na ruim een maand niet meer mogen lopen keek ik er heel erg naar uit. Maar in plaats van genieten heeft dit ding ervoor gezorgd dat ik hartstikke gefrustreerd was. Hij bleef totaal niet zitten. Na iedere paar stappen die ik zette kroop hij omhoog en moest ik hem weer omlaag duwen. En iedere keer dat ik een flesje water eruit haalde om een slokje te nemen trok ik de gordel ook mee omhoog. Ik heb hem nog wat strakker vast gemaakt en nog lager op mijn heupen geduwd, maar niets hielp. Hij bleef gewoon niet zitten.

Laten we het erop houden dat ik heel erg blij was dat ik na die 5 lange kilometers mocht stoppen en dit vervloekte ding af mocht doen. Voor mij werkte het helaas totaal niet, voortaan loop ik dus lekker weer met een flesje water in mijn hand.

Loop jij met een drinkgordel of een flesje water?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *