Nieuwe Milano collectie: my best picks

De nieuwe collectie van Milano voor het 2017/2018 seizoen genaamd Illusions is eindelijk te koop via hun webshop. Nieuw dit seizoen is de mogelijkheid om maat 38 te bestellen door te mailen of te bellen (fijn voor de curvy turnsters waarbij 36 een beetje strak zat) en je kunt voor 0,50 Pence per letter je initialen of naam op het turnpakje in steentjes laten plaatsen. Ik laat mijn favorieten van de nieuwe collectie aan je zien.

Als eerste dit turnpakje genaamd Misty in de kleur Kingfisher, prijs: £45,95£55,15.

Dit is ook het Misty turnpakje, maar dan met lange mouwen in de kleur Red. Dit vind ik met kop en schouders het mooiste turnpakje uit de nieuwe collectie, maar is helaas ook de duurste met een prijskaartje van £57,95£69,55.

Dit turnpakje wordt Spotlight genoemd (hoe verzinnen ze deze namen?) in de kleur Raspberry en kost £46,95£56,35.

Wederom een turnpakje met lange mouwen, dit is Belle in Raspberry en kost £49,95£59,95.

Tot slot het turnpakje genaamd Allure in Orange, prijs: £47,95£57,55.

Er zitten weer erg veel mooie turnpakjes in de nieuwe Milano collectie, met name de rood-tinten scoren blijkbaar erg goed bij mij. Zeer waarschijnlijk zal het voor mij bij bladeren door de catalogus blijven, want ik heb met Kerst nog een nieuw turnpakje gekregen. Maar Milano als je dit leest, schouderklopje voor jou dat jij als Engelse Nederlands kunt lezen en begrijpen, maar je mag me altijd sponsoren. 😉

Wat vind jij van de nieuwe collectie Milano turnpakjes?

Cheers!
Sandra-Anna

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *