What’s in my gymbag?

Sinds mijn twee blessures (een ganglion in mijn linkerpols en een overbelaste kuit met mogelijk een peesschedeontsteking) ben ik niet veel meer in de turnhal geweest en heb ik de meeste trainingen overgeslagen. Want als je niet kunt rennen en springen, maar ook geen handstand, radslag of overslag kunt maken, wat kun je dan nog wel doen in een turnhal? Niet veel dus, en daarom vond ik het hoogtijd om de inhoud van mijn sporttas even onder de loep te nemen en deze op te ruimen, want drie lege waterflesjes meenemen lijkt me een beetje veel van het goede. Vandaag laat ik zien wat er nog wel in mijn sporttas zit.

Dit is hem dan, of ja, hij lijkt hierop. Mijn rits aan de bovenkant is net wat anders dan op deze foto. Het is een tas van Adidas die ik ongeveer een jaar geleden voor een paar tientjes kocht bij Decathlon. Hij heeft aan de binnenkant een haakje om je sleutels aan vast te klikken en aan de buitenkant een ringetje voor een sleutelhanger of iets dergelijks. Verder heeft hij aan de zijkant een zijvakje met rits, hierin bewaar ik doorgaans mijn oude telefoon, geld voor een kluisje, mijn sportpas van het sportcentrum en mijn ledenpas van de KNTB (Koninklijke Nederlandse Tennis Bond). Aan de binnenkant zitten nog twee kleine vakjes waar je iets in kunt schuiven, maar het er zeer waarschijnlijk uit zal vallen. Verder is hij behoorlijk ruim en past er veel in. Dit vind ik fijn, omdat ik tijdens de training mijn trainingspak hierin stop.

Maar wat zit er nu eigenlijk in? Zoals op de bovenste foto te zien is zit er als eerste een waterflesje in, een deodorant zonder alcohol (erg belangrijk bij net geschoren oksels), een extra t-shirt voor als ik besluit liever een shirt aan te hebben in plaats van een turnpakje, een string, mijn polsverstevigers van Reisport en zwarte polsbandjes van Nike, polsverstevigers van PSB, een klein rood etuitje waar pleisters, verband, tape en een mini schaartje inzitten, en twee andere toilettasjes.

In de zwarte toilettas van O’Neill zit het volgende: Turnschoentjes voor als ik trampoline ga springen, twee banden voor om mijn knie en twee voor om mijn pols, twee witte polsbandjes, maandverband, tissues en zwarte enkelsokjes. In het doorzichtige toilettasje zit het volgende: Een scheermesje, heel veel haarelastiekjes en speldjes, pepermuntjes, verschillende soorten (rek)verband, twee pennen, tissues, sporttape, een nagelvijl en nagelknijpertje, pijnstillers en pleisters.

Nog even en ik mag mijn sporttas weer bijna dagelijks gebruiken. Neem jij ook zoveel spullen mee naar je training?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *